A Soft Murmur - Ένα δωρεάν web app που θα σε χαλαρώσει με ήχους της φύσης

Ιστοσελίδα με ήχους βροχής

Πώς θα σου φαινόταν να μπορείς να ακούς και να απολαμβάνεις αγαπημένους ήχους του φυσικού περιβάλλοντος μέσα στο σπίτι σου, όποτε εσύ θέλεις; Μπορείς εύκολα να το πετύχεις, μπαίνοντας απλά στο asoftmurmur.com. Μια δωρεάν ιστοσελίδα φτιαγμένη για τους λάτρεις της φύσης, που με τις γαλήνιες μελωδίες των φυσικών τοπίων θα σε μεταφέρει σε πολλά και διαφορετικά μέρη.
 
Όταν μπεις στο asoftmurmur.com θα δεις ένα μεγάλο play button. Κατεβαίνοντας θα συναντήσεις τους ήχους που διαθέτει η ιστοσελίδα, τους οποίους μπορείς να συνδυάσεις ανάλογα με τι σε ηρεμεί και τι θέλεις να ακούσεις εκείνη τη στιγμή. Ανεβοκατεβάζοντας τη μπάρα κάθε ήχου θα φτιάξεις εύκολα και γρήγορα το δικό σου mix. Υπάρχουν βέβαια και έτοιμα mix που μπορείς να τα βρεις κάτω από το play button, εκεί που λέει mixes. Κάνοντας κλικ εκεί, θα δεις έναν πίνακα. Κάτω δεξιά μπορείς να πατήσεις στο random mixes και να ανακαλύψεις διάφορα mixes που σου δίνει έτοιμα η ιστοσελίδα. Κι αν κάποιο σου αρέσει πολύ, πάτα ένα save!

Εξίσου ενδιαφέρον είναι το ότι μπορείς να βάλεις χρονόμετρο, αν για παράδειγμα θες να κοιμηθείς μετά από λίγο, αλλά και να μοιραστείς ένα mix στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάτω από το play button, θα βρεις τα κουμπιά timers και share αντίστοιχα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το A Soft Murmur υπάρχει και ως ξεχωριστή δωρεάν εφαρμογή για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: asoftmurmur.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram