[Ταινία ΕΡΤFLIX]: Η αποδόμηση του αμερικανικού ονείρου στο American Pastoral του Ewan McGregor

Δωρεάν ταινία online με υπότιτλους ελληνικούς

Επιστροφή στις προτάσεις ταινιών και αυτή τη φορά έχουμε το American Pastoral ή αλλιώς Αμερικανικό Ειδύλλιο. Όπως πάντα, προτείνουμε ταινίες που μπορούμε να δούμε εντελώς νόμιμα online, σε υψηλή ποιότητα, μέσω της υβριδικής πλατφόρμας της ΕΡΤ, ΕΡΤflix.

Βρισκόμαστε στις ΗΠΑ του 1960 και πρωταγωνιστές μας είναι ένας αστέρας του NFL και ένα μοντέλο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την έφηβη κόρη τους. Παρουσιάζοντας την υποκουλτούρα εκείνης της περιόδου, η ταινία αποδομεί το Αμερικανικό όνειρο και περιγράφει μία αρκετά ταραχώδης εποχή. Ένα κοινωνικό δράμα του Ewan McGregor που θα κερδίσει και τον πιο δύσπιστο θεατή. Στην ταινία πρωταγωνιστούν μαζί με τον Ewan, οι Jennifer Connelly και η Dakota Fanning.

Μπορείτε να δείτε εντελώς δωρεάν και νόμιμα την ταινία Αμερικανικό Ειδύλλιο  σε υψηλή ανάλυση και με ελληνικούς υπότιτλους μέσω της υβριδικής πλατφόρμας της ΕΡΤ, το ΕΡΤflix. Εκεί θα είναι διαθέσιμη έως τις 25 Ιουλίου για προβολή.

• Δείτε την ταινία στο ERTflix ► Αμερικανικό Ειδύλλιο
 
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram