[Προσφορά]: Ενάμιση μήνας δωρεάν Ταινίες και Ντοκιμαντέρ από το Cinobo

Ενάμιση μήνας δωρεάν Ταινίες και Ντοκιμαντέρ από το Cinobo

Αγαπάμε την εκπληκτική σελίδα στο Facebook «Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ» και σήμερα την αγαπήσαμε λιγάκι παραπάνω. Και αυτό διότι σε συνεργασία με την Ελληνική πλατφόρμα Cinobo, προσφέρει έναν ολόκληρο μήνα δωρεάν πρόσβαση στο περιεχόμενο της συγκεκριμένης πλατφόρμας, μέσω της οποίας μπορούμε να δούμε εκατοντάδες ταινίες και ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο! Δηλαδή, μιλάμε για το Ελληνικό Netflix αλλά με πιο ψαγμένες παραγωγές! 

Αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να διαβάσεις τη συγκεκριμένη ανάρτηση που έκανε «Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ» στο Facebook και να ακολουθήσεις τις οδηγίες για το πώς μπορείς να προμηθευτείς το δώρο σου.
Πρέπει να χρησιμοποιήσεις την προσφορά, μέχρι και την 14 Αυγούστου 2022. 

σ.σ: Υπόψη, αν είσαι νέος χρήστης του Cinobo, τότε θα πάρεις έναν μήνα (το δώρο της προσφοράς) συν τις 14 ημέρες που δίνει ήδη το Cinobo σε νέους χρήστες. Δηλαδή, ενάμιση μήνα δωρεάν θέαση ταινιών και ντοκιμαντέρ! Καθόλου άσχημα! 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram