«Η καλοσύνη των ξένων - μια αληθινή ιστορία» - Δωρεάν βιβλίο από τον Πέτρο Τατσόπουλο (Audio book)

Η καλοσύνη των ξένων - Μια αληθινή ιστορία από τον Πέτρο Τατσόπουλο

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Με τίτλο δανεισμένο από μια φράση της Μπλανς Ντι Μπουά, στο "Λεωφορείον ο Πόθος" του Τενεσί Ουίλιαμς, ο Πέτρος Τατσόπουλος ανατέμνει την ιστορία της υιοθεσίας του. Ισορροπεί ανάμεσα στο κωμικό και στο δραματικό στοιχείο, με γενναίες δόσεις χιούμορ και άλλες τόσες κυνισμού, σε ένα βιβλίο που, κατά γενική ομολογία, διαβάζεται ή ακούγεται απνευστί.

Σήμερα, δε θα διαβάσεις το βιβλίο σε PDF αλλά σε ηχητική μορφή, να το διηγείται ο ίδιος ο Πέτρος Τατσόπουλος, σε μια ιστορία βγαλμένη από την πραγματική ζωή, από τη ζωή του συγγραφέα. 

Λίγα λόγια για τον Συγγραφέα

Ο Πέτρος Τατσόπουλος γεννήθηκε στο Ρέθυμνο το 1959 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε οικονομικά και πολιτικές επιστήμες. Εργάστηκε ως σεναριογράφος, ασκούμενος κοινωνικός λειτουργός, σύμβουλος εκδόσεων στους οίκους Λιβάνη, Καστανιώτη και σύμβουλος σεναρίων στην κρατική τηλεόραση, δημοσιογράφος και παρουσιαστής στην εκπομπή βιβλίου «Πνεύμα αντιλογίας» και παρουσιαστής της σειράς ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ «1821».
Είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Συγγραφέων από το 1989 και μετείχε στο Διοικητικό της Συμβούλιο κατά την περίοδο 2001-2003. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος. 

Ακούστε το βιβλίο




Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram