Matiasma - Η δωρεάν εφαρμογή που σε ματιάζει (βουντού-μαύρη μαγεία)

Δωρεάν εφαρμογή που σε ματιάζει

Μετά την επιτυχημένη εφαρμογή που σε ξεματιάζει, έχουμε τη δωρεάν εφαρμογή που σε ματιάζει! Ναι, καλά είδες και δεν κάνουμε πλάκα. Το «Matiasma» είναι δημιουργία του ίδιου προγραμματιστή του ξεματιάσματος, και απ' όσο βλέπω στις κριτικές του Google Play Store, πρόκειται για μια αξιόπιστη εφαρμογή που κάνει όσα υπόσχεται! 👀

Αν θέλεις να ματιάσεις όλο σου το σόι, είσαι στο ιδανικό μέρος. Μέσα από την εφαρμογή θα μπορείς αυτόματα να ματιάξεις αυτόν που θέλεις, αρκεί να δώσεις ένα όνομα, και τα υπόλοιπα θα τα μάθεις από τους συγγενείς του! Το μάτιασμα είναι η τελευταία λέξη της μόδας, κάτι αντίστοιχο της μαύρης μαγείας και του Βουντού! 

Όπως αναφέρει ο δημιουργός: Μάθε να ματιάζεις με τη δύναμη χιλίων ήλιων με τη βοήθεια της μαντάμ Μπασκάν, ξαδέρφης της μαντάμ Κιουρέμ.

Μέσα στην εφαρμογή θα βρεις πώς να ματιάζεις, θα σου λυθούν οι απορίες όπως: γιατί ο θεός θέλει να υπάρχει μάτι, πώς να το αποφύγεις και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για το μάτι. 

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android συσκευές και φυσικά εντελώς δωρεάν.

Έκδοση
: 1.0.0 (και πολύ του ήταν)
Μέγεθος: 16 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω
Κατασκευαστής: Tsalamazing Applications
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram