SRWare Iron - Δωρεάν Browser, ίδιος με τον Chrome αλλά...

SRWare Iron - Δωρεάν Browser, ίδιος με τον Chrome

Το SRWare Iron είναι ένας δωρεάν browser που βασίζεται στον ανοικτού κώδικα Chromium και προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες με το Chrome. Ο στόχος του και ταυτόχρονα το διαφορετικό του πράγματος, είναι μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση από αυτή της Google, δηλαδή με αυτά τα θέματα που αφορούν το απόρρητο και την ασφάλεια, διατηρώντας παράλληλα τη γρήγορη απόδοση, τον κομψό σχεδιασμό και τις καινοτόμες λειτουργίες.

Το SRWare Iron είναι εύκολο στη χρήση και ένα από τα πλεονεκτήματά του είναι ότι δε στέλνει δεδομένα στην Google και σου δίνει την επιλογή να απενεργοποιήσεις διάφορες λειτουργίες όπως το URL-Tracker, για παράδειγμα. Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις πολλαπλά προφίλ χρηστών μέσω της ενσωματωμένης λειτουργίας συγχρονισμού που επιτρέπει ξεχωριστές προτιμήσεις κατά την περιήγηση. Διατίθεται για εκδόσεις Windows, Mac, Linux και Android! 

Τέλος, να πούμε όλα τα πρόσθετα και οι επεκτάσεις του Chrome, δουλεύουν απροβλημάτιστα στον Iron.

Τι λες, πάμε για μια αλλαγή; 

Έκδοση: 103
Μέγεθος: ~155 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Linux, Mac, Android
Κατασκευαστής: SRWare
Πηγή: srware.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram