Stick Fight Mobile - Το πιο ξέφρενο δωρεάν multiplayer παιχνίδι για smartphone έχει πρωταγωνιστές stick

δωρεάν Multiplayer παιχνίδι smartphone Stick Fight

Ο Stick Man είναι η απλή φιγούρα ανθρώπου που ο καθένας μπορεί να σχεδιάσει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Όμως είναι και ο πρωταγωνιστής του Stick Fight, ενός fighting παιχνιδιού που έχει αγαπηθεί από πολλούς. Μπορεί η έκδοση του Stick Fight για υπολογιστές και κονσόλες να κοστίζει χρήματα, όμως υπάρχει μία εξίσου πλούσια έκδοση για smartphone, με όνομα Stick Fight: The Game Mobile, η οποία διατίθεται δωρεάν.

Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός Stick Man και καλείται να παλέψει μέσα σε διάφορες αρένες για τη νίκη. Οι αγώνες μπορούν να είναι μέχρι και 4 ατόμων, φίλων ή και αγνώστων μέσω διαδικτυακού παιχνιδιού. Το gameplay του Stick Fight είναι ξέφρενο, με δεκάδες διαφορετικά όπλα, 100 διαφορετικούς χάρτες αλλά και δυνατότητα να φτιάξουμε τη δική μας αρένα. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του Stick Fight είναι η μηχανή φυσικής του, η οποία είναι και το στοιχείο που θα κερδίσει και τον πιο δύσπιστο. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα παραμετροποίησης των Stick Man, με διαφορετικά χρώματα. 

Μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν το Stick Fight σε smartphone με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS, μέσω των παρακάτω συνδέσμων.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: NetEase
Πηγή: stickfightmobile.com
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram