Νάπολι - Λίβερπουλ: Δωρεάν ο αγώνας του Champions League (Λινκ για να το δεις διαδικτυακά)

Ζωντανά Νάπολι - Λίβερπουλ

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, το MEGA θα μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση Νάπολι-Λίβερπουλ για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.

Εκτός της αναμέτρησης, υπάρχουν και οι εκπομπές Pre και Post Game. Το Pre-Game θα ξεκινήσει στις 21:30, με τα τελευταία νέα από την προετοιμασία των ομάδων, αποκλειστικές συνεντεύξεις και ανάλυση των αγώνων της Τρίτης.

Στο στούντιο του MEGA θα φιλοξενηθεί το αυθεντικό τρόπαιο του UEFA Champions League, το πιο σπουδαίο διασυλλογικό τρόπαιο του κόσμου.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, στην Post-Game εκπομπή, τα στιγμιότυπα από όλες τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής με έμφαση στο μεγάλο ματς στο Μιλάνο, Ίντερ – Μπάγερν Μονάχου.

Οπότε, μη χάσεις τη μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά με χορταστικό μενού. Και αν είσαι σαν εμάς, κομπιουτεράκιας, σου βάζω το λινκ για να το δεις από τη συσκευή σου διαδικτυακά: 



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram