Η κομπιουτερίστικη συνωμοσία της 11ης Σεπτεμβρίου 2001

Η κομπιουτερίστικη συνωμοσία της 11ης Σεπτεμβρίου 2001

Σήμερα είναι ημέρα μνήμης για τα 21 χρόνια από την καταστροφική επίθεση στους δίδυμους πύργους των Η.Π.Α, όπου δύο επιβατικά αεροσκάφη υπό τον έλεγχο τρομοκρατών, προσκρούουν στους δίδυμους πύργους του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη, οι οποίοι καταρρέουν ύστερα από 63 και 100 λεπτά αντίστοιχα. Ο απολογισμός: περίπου 3.000 νεκροί και 3.000 τραυματίες.

Από τότε και έπειτα γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλές θεωρίες συνωμοσίας, και για να πάμε στα δικά μας «ύδατα», μια κομπιουτερίστικη συνωμοσία είναι αυτή με τον αριθμό πτήσης, ενός εκ των δύων αεροπλάνων που συγκρούστηκαν στους δίδυμους πύργους. Διέδιδαν λοιπόν αρκετά ΜΜΕ της εποχής, πως ο αριθμός πτήσης ήταν ο Q33NY, και πως έκρυβε ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα μέσω της γραμματοσειράς Wingdings, που στην ουσία προμήνυε την καταστροφή των δίδυμων πύργων. 

Η αλήθεια είναι ότι οι ΟΛΟΙ πιστέψαμε αυτή την είδηση διότι  δεν ψάξαμε ποτέ αν όντως αυτός ήταν ο αριθμός πτήσης (δεν είχαμε και τα μέσα να το διασταυρώσουμε άμεσα) και πραγματικά, αν ανοίξεις ένα Word και γράψεις: Q33NY με γραμματοσειρά Wingdings, θα διαπιστώσεις τον λόγο που έγινε άμεσα πιστευτή αυτή η συνωμοσία!  

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram