dynamicSpot - Η δωρεάν εφαρμογή που φέρνει το Dynamic Island του iPhone 14 Pro στο Android

Dynamic Island σε Android με δωρεάν εφαρμογή

Πιστή στις συνήθειές της, η κοινότητα του Android έδειξε για ακόμη μία φορά την ευρηματικότητα της. Λίγες μόνο εβδομάδες μετά την επίσημη παρουσίαση του iPhone 14 Pro κυκλοφόρησε η δωρεάν εφαρμογή dynamicSpot.

Το dynamicSpot φέρνει το Dynamic Island σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Πρόκειται για το νέο χαρακτηριστικό που εμφανίστηκε στο iPhone 14 Pro και επιτρέπει στους χρήστες να εκμεταλλευτούν το χώρο γύρω από την τρύπα (το punch hole) που φιλοξενεί τις selfie κάμερες της συσκευής. Ο χώρος αξιοποιείται για εμφάνιση ειδοποιήσεων, για εμφάνιση πληροφοριών αναπαραγωγής μουσικής, για χρονόμετρο αλλά και πολλά ακόμη, όπως η απόσταση από τον προορισμό μας στο Google Maps, ή πληροφορίες για την μπαταρία της συσκευής.

Όπως είναι λογικό η εφαρμογή βρίσκεται στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής της. Παρόλα αυτά ήδη είναι αρκετά σταθερή σε πολλές συσκευές, όμως συνεχώς προστίθενται νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Φυσικά, διαθέτει πληθώρα επιλογών παραμετροποίησης.

Έκδοση: 1.18
Μέγεθος: 4MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Jawomo
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram