Δωρεάν Ιερά βιβλία θρησκειών (Χριστιανισμός, Βουδισμός, Μουσουλμανισμός)

Δωρεάν Ιερά βιβλία θρησκειών (Χριστιανισμός, Βουδισμός, Μουσουλμανισμός)


Συγκεντρώσαμε τρία διαφορετικά βιβλία που έχουν την ίδια «λογική» και αφορούν την πλειονότητα των ανθρώπων που πιστεύουν στις τρεις πολυπληθέστερες θρησκείες που υπάρχουν εκεί έξω. 

Τρία δωρεάν ιερά βιβλία για τον Χριστιανισμό, Βουδισμό και Μουσουλμανισμό (ή Ισλαμισμό) σε μορφή PDF, έτοιμα για να τα κατεβάσεις στον υπολογιστή ή το κινητό σου. Σε κάθε ένα από αυτά, έχουμε γράψει ξεχωριστό άρθρο και τα λινκ που σου δίνω παρακάτω, σε οδηγούν σε αυτά τα άρθρα για να τα κατεβάσεις. Πάμε να τα δούμε: 

  • Αγία Γραφή - Εντελώς δωρεάν σε PDF το βιβλίο της Αγίας Γραφής (που φυσικά περιλαμβάνει την Παλαιά και Καινή Διαθήκη) μεταφρασμένο πλήρως στα Νέα Ελληνικά υπό τις εκδόσεις της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρίας.
  • Το ιερό Κοράνιο - Το Κοράνι είναι το βασικό βιβλίο της Ισλαμικής θρησκείας, την οποία οι Μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι είναι ο λόγος του Θεού, έτσι όπως ο λόγος μεταδόθηκε στον προφήτη Μωάμεθ μέσω του Αρχαγγέλου Γαβριήλ.
  • Οι Βάσεις του Βουδισμού - Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει την πεμπτουσία της διδασκαλίας αυτής, της απολύτως πρακτικής, της εξαισίως ωραίας, της ασυγκρίτως ευγενικής, που σημαδεύει ένα πάμφωτο μέλλον. 

Ανεξάρτητα αν πιστεύεις και που, καλό είναι να διαβάζουμε τα πάντα και να κρατάμε τα καλά από αυτά. Ίσως κρύβουν φράσεις «διαμαντάκια» για την ανθρώπινη υπόσταση, την ευτυχία, την ενσυναίσθηση, την αγάπη και την ταπεινοφροσύνη. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal