MouseController - Αυτόματη επανάληψη της κίνησης και των κλικ του ποντικιού

Αυτόματη επανάληψη της κίνησης και των κλικ του ποντικιού

Το MouseController είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για Windows που μας επιτρέπει να καταγράφουμε και να αποθηκεύουμε την κίνηση και τα κλικ του ποντικιού με το πάτημα ενός πλήκτρου. 

Υπάρχουν πλήκτρα συντόμευσης για την εγγραφή και την επανάληψη, τα οποία είναι ρυθμιζόμενα αλλά δουλεύει μόνο με Function Keys. Μπορούμε να ρυθμίσουμε τις επαναλήψεις των κινήσεων να καθυστερούν και να επαναλαμβάνονται απεριόριστα μέσα σε ένα καθοριζόμενο χρονικό διάστημα.

Για να λειτουργήσει η εφαρμογή απαιτείται να υπάρχει στον υπολογιστή μας εγκατεστημένο το NET Framework 4.8. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, αν χρειαστεί, θα γίνει προσπάθεια να εγκατασταθεί  το NET Framework. 

Έτσι λοιπόν, αν χρειάζεσαι να καταγράψεις συγκεκριμένες κινήσεις του ποντικιού για οποιονδήποτε λόγο, τότε αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική μιας και είναι πολύ εύκολη στον χειρισμό. 

Σημείωση: Έλαβε αρκετές αναφορές στο VirusTotal, αλλά αυτό οφείλεται στη φύση της λειτουργίας της. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς. 

Έκδοση: 1.11.3.0
Μέγεθος: 2.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Thomas Gutzler
Πηγή: sourceforge.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram