Free Invitation Maker - Φτιάξε τις δικές σου δωρεάν προσκλήσεις

Φτιάξε δωρεάν τις δικές σου προσκλήσεις

Φτιάξε μια πρόσκληση που θα τρίβεις τα μάτια σου!  Με μια μεγάλη γκάμα online προτύπων προσκλήσεων του γνωστού Canva  -σχεδιασμένων από επαγγελματίες-  θα ξεκινήσεις την εκδήλωσή σου με τον καλύτερο τρόπο. Θα κερδίσεις από τα αποδυτήρια! 

Το Free Invitation Maker του Canva είναι μια δωρεάν Web εφαρμογή, η οποία διαθέτει έτοιμα πρότυπα για κάθε περίσταση, από γενέθλια μέχρι φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, από γάμους μέχρι πάρτι συνταξιοδότησης και πολλά άλλα.

Πες αντίο στις κάρτες προσκλήσεων που έφτιαχνες στη Ζωγραφική των Windows, που φυσικά θα ξεχαστούν εύκολα. Απλά, επιλέγεις ένα πρότυπο, βάζεις τα δικά σου στοιχεία και προσαρμόζεις τις εικόνες, τα χρώματα και τις γραμματοσειρές σύμφωνα με τα γούστα σου. Αν πάλι έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου, τότε απλά σχεδιάζεις από την αρχή σε κενή σελίδα. 

Το αποτέλεσμα; Μια μοναδική στο είδος της προσκλητήρια κάρτα που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σου πολύ πριν από την ίδια την εκδήλωση.

Πήγαινε στην εφαρμογή: Free Invitation Maker (Δωρεάν δημιουργία προσκλητηρίων)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram