HopToDesk - Απομακρυσμένη διαχείριση συσκευών ΕΝΤΕΛΩΣ δωρεάν

HopToDesk - απομακρυσμένη διαχείριση υπολογιστή

Το HopToDesk είναι μια δωρεάν multi-platform εφαρμογή που επιτρέπει την κοινή χρήση συσκευών με τη μέθοδο της απομακρυσμένης πρόσβασης, δηλαδή, μπορείς να πάρεις τον έλεγχο ενός υπολογιστή που βρίσκεται σε διαφορετικό μέρος (δε μας ενδιαφέρει η απόσταση) και να τον χειρίζεσαι σαν ήσουν στον ίδιο χώρο μαζί του. 
 
Αρκετά σημεία είναι αυτά που διαφοροποιούν το HopToDesk από άλλα παρόμοια εργαλεία απομακρυσμένης διαχείρισης, και εξηγώ ευθύς αμέσως: Πρώτα απ' όλα, είναι δωρεάν για οποιαδήποτε χρήση, εμπορική ή προσωπική, διαθέτει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο (end-to-end) κατά την επικοινωνία μεταξύ χρηστών και τέλος, πρόκειται για ανοικτού κώδικα εφαρμογή.

Το HopToDesk λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και το απόρρητό μας, διασφαλίζοντας ότι όλο το traffic είναι κρυπτογραφημένο από άκρο σε άκρο, ώστε οι συνομιλίες, η μεταφορά αρχείων κλπ, να μην μπορούν να προβληθούν από κανέναν άλλον εκτός από τον ενδιαφερόμενο.

Το HopToDesk εγκαθίσταται εύκολα, χωρίς να απαιτούνται ειδικές ρυθμίσεις, είναι φορητό, καθιστώντας το χρησιμοποιήσιμο από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Το γραφικό περιβάλλον είναι εξαιρετικά οικείο, ειδικά αν έχεις χρησιμοποιήσεις άλλες παρόμοιες εφαρμογές απομακρυσμένης πρόσβασης. 

Κύρια χαρακτηριστικά του HopToDesk:
  • Κοινή χρήση οθόνης
  • Απομακρυσμένη Διαχείριση
  • Μεταφορά αρχείων
  • Ζωντανή συνομιλία
  • SOCKS5 Proxy, για ανωνυμία και προστασία της ιδιωτικότητας

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Windows, Mac, Linux, Android και iOS λειτουργικά συστήματα. 

Έκδοση: 1.40.8
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac, Linux, Android, iOS
Κατασκευαστής: HopToDesk
Πηγή: hoptodesk.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal