Instant Street View - Δωρεάν τρισδιάστατη βόλτα στους δρόμους της Γης

Instant Street View - Δωρεάν βόλτα σε δρόμους του πλανήτη

Το Instant Street View είναι μια δωρεάν web εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείς να κάνεις βόλτες σε δρόμους του κόσμου με τρισδιάστατη απεικόνιση, χάρη στο Street View της Google.
 
Η απεικόνιση των δρόμων γίνεται αστραπιαία εφόσον βάλεις την οδό ή τη χώρα που θέλεις να βολτάρεις.
Αυτή είναι και η διαφορά με το κλασικό StreetView, επειδή δεν εμπλέκονται στην εφαρμογή άλλα τρίτα χαρακτηριστικά για να μπερδευτείς και να καθυστερήσεις τη χρήση της. Εδώ, έχουμε μόνο την τρισδιάστατη βόλτα και τίποτα άλλο.

Επίσης, κάτω αριστερά στην οθόνη, υπάρχει ένα πλαίσιο όπου βλέπεις τον χάρτη της περιοχής που βρίσκεσαι, παράλληλα με την τρισδιάστατη απεικόνιση. Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν απαιτείται καμία εγγραφή στην υπηρεσία και φυσικά κανένα κατέβασμα στον υπολογιστή, αφού πρόκειται για online εφαρμογή. Όπως είναι κατανοητό, αν δεν έχεις σύνδεση στο διαδίκτυο, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή.
 
Σε παλαιότερο άρθρο, παρουσιάσαμε το ShowMyStreet, παρόμοιας λογικής εφαρμογή. Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες άρα περί ορέξεως. Εμάς, μας άρεσαν και τα δύο εξίσου. 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram