Before Launcher - Ο δωρεάν launcher που υπόσχεται ότι θα μειώσει τη χρήση του κινητού μας κατά 40%

Δωρεάν μινιμαλιστικός Android Launcher

Ο Before Launcher είναι μία διαφορετική πρόταση στον χώρο των δωρεάν Android launcher. Οι δημιουργοί της εφαρμογής έθεσαν ως στόχο τον απόλυτο μινιμαλισμό και την ευχρηστία και σε ένα μεγάλο βαθμό, τα κατάφεραν.

Η κεντρική οθόνη του Before Launcher εμφανίζει (με κείμενο) όποιες εφαρμογές επιθυμούμε. Φυσικά, υπάρχει και η επιλογή για δημιουργία φακέλων και ομαδοποίηση των εφαρμογών. Η πλοήγηση είναι ιδιαίτερα γρήγορη, χωρίς ο χρήστης να σπαταλάει χρόνο για να βρει αυτό που θέλει. 
 
Μία άλλη χρήσιμη λειτουργία του Before Launcher είναι το φίλτρο ειδοποιήσεων. Με την ενεργοποίησή του, ο χρήστης μπορεί να φιλτράρει τις ειδοποιήσεις του και να λαμβάνει μόνο τις πιο σημαντικές, αφού σύμφωνα με τους δημιουργούς της εφαρμογής το 80% των ειδοποιήσεων δεν αξίζουν «τη φασαρία» που δημιουργούν. 
 
Τέλος, με το Before Launcher ο χρήστης εστιάζει σε ό,τι είναι σημαντικό, μειώνοντας το χρόνο χρήσης του smartphone κατά 40%. Όχι και άσχημα!

Έκδοση: 5.0
Μέγεθος: 10MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (7+)
Κατασκευαστής: Before Labs
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram