RETROID - Κατεβάστε δωρεάν το 4ο τεύχος του Ελληνικού περιοδικού με ρετρό θεματολογία

Retroid - Το 4ο τεύχος του περιοδικού για retro games


Το 4o Τεύχος του περιοδικού RETROID είναι δημοσιευμένο ήδη και πρόκειται για μια εξαιρετική έκδοση εξήντα τριών σελίδων, με αρκετά reviews παιχνιδιών από θρυλικές κονσόλες των 80's και 90's αλλά και reviews Arcade τίτλων από παιχνίδια που παίχτηκαν και «ταΐστηκαν» πολύ στα τότε ηλεκτρονικά της γειτονιάς. Δε λείπει και από αυτό το τεύχος η στήλη με τις συνεντεύξεις, η μόνιμη στήλη με το Mega Review, τα Hints 'n' Tips και Cinecritics με ταινίες της εποχής. 

Θα διαβάσουμε επίσης ένα άρθρο αφιερωμένο στα 8bit και 16bit shoot'em up παιχνίδια, θα κάνουμε βόλτα στον «Εγκέφαλο» της οδό Στουρνάρη και μια πεντασέλιδη αφιέρωση στο Περιοδικό USER. Επίσης, θα διαβάσεις για την ιστορία της μεταφοράς του Super Pacman στους Atari 8bit και τέλος μια νέα στήλη με ονομασία «Retro Arena», θα βάζει αντιμέτωπα δύο PC Games για το πιο είναι το καλύτερο με ανάλυση του αρθρογράφου. 

Αξίζει να κατεβάσεις όλα τα προηγούμενα τεύχη: 

Κατέβασε το 4ο τεύχος: RETROID Τεύχος 4

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram