RETROID - Κατεβάστε δωρεάν ΔΥΟ τεύχη (5ο και 6ο) του Ελληνικού περιοδικού με ρετρό θεματολογία

RETROID - Κατεβάστε δωρεάν ΔΥΟ τεύχη (5ο και 6ο) του Ελληνικού περιοδικού με ρετρό θεματολογία


Ας επιταχύνουμε τη διαδικασία παρουσίασης των περιοδικών RETROID, μιας και οι προηγούμενες αναφορές ήταν για κάθε τεύχος και σε ξεχωριστό άρθρο. Για να μην καθυστερούμε λοιπόν, υπάρχουν διαθέσιμα σε PDF τα υπ' αριθμόν 5 και 6 (μόλις κυκλοφόρησε) τεύχη του αγαπημένου περιοδικού για το Ρετρό gaming και όχι μόνο! 

Πλούσια θεματολογία, με πολλά καλογραμμένα reviews παιχνιδιών, με παρουσιάσεις κονσολών, προτάσεις ταινιών, συνεντεύξεις με σημαντικούς ανθρώπους του χώρου και άλλα πολλά. 

Το 5ο τεύχος δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2022 και νομίζω μέσα από τις 85 γεμάτες σελίδες του, θα σε κρατήσει συντροφιά για πολύ καιρό. Στο φρέσκο και 6ο τεύχος, που δημοσιεύτηκε μόλις σήμερα, μες σχεδόν 100 σελίδες χορταστικό περιεχόμενο, η ρετρολαγνεία βαράει κόκκινα! 

Σημαντικό: Να υπενθυμίσουμε ότι η προσπάθεια είναι ερασιτεχνική αλλά με πολύ αγάπη και πάθος γιαυτό που γίνεται! Φυσικά, οικονομικό όφελος δεν υπάρχει, οπότε η μόνη κίνηση που μπορείς να κάνεις για να στηρίξεις την προσπάθεια αυτή, είναι ένα Donate στη σελίδα του περιοδικού. 


↓Μην ξεχάσεις να κατεβάσεις ΟΛΑ τα τεύχη↓


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal