BandLab - Δωρεάν πλήρες εργαλείο για δημιουργία και επεξεργασία μουσικής online ή σε smartphone

 
Δωρεάν Εφαρμογή για επεξεργασία ήχου

 
Το BandLab είναι μια δωρεάν πλατφόρμα για τη δημιουργία μουσικής που παρέχει μια σειρά εργαλείων για τη δημιουργία, την επεξεργασία και την κοινή χρήση μουσικών κομματιών. Τα εργαλεία επεξεργασίας ήχου που προσφέρει είναι εύχρηστα, ακόμη και για αρχάριους, και υπόσχονται αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου. 
 
Βασικές λειτουργίες του BandLab
  • Εφέ ήχου: Το BandLab παρέχει μια σειρά από ακουστικά εφέ, όπως αντήχηση, καθυστέρηση, chorus και πολλά ακόμη. Φυσικά, μπορείς να εφαρμόσεις αυτά τα εφέ σε μεμονωμένα τμήματα ή σε ολόκληρη τη μίξη.
  • EQ και συμπίεση: Το BandLab σου επιτρέπει να προσαρμόσεις τις ρυθμίσεις EQ και συμπίεσης των κομματιών σας με στόχο τον πιο καθαρό και ισορροπημένο ήχο.
  • Αυτοματισμοί: Με τα εργαλεία αυτοματοποίησης του BandLab, μπορείς να δημιουργήσεις δυναμικές αλλαγές στην ένταση, το πανάρισμα και άλλα εφέ πολύ εύκολα.
  • Mastering: Τα εργαλεία mastering του BandLab σου επιτρέπουν να τελειοποιήσεις τη μίξη σου. Μπορείς να προσαρμόσεις τα επίπεδα έντασης, τις ρυθμίσεις EQ και συμπίεσης για να επιτευχθεί ήχος επαγγελματικού επιπέδου.
  • Συνεργασία: Το BandLab σου επιτρέπει με τις λειτουργίες συνεργασίας να μοιράζεσαι τη μουσική σου με άλλα άτομα στο διαδίκτυο. Μπορείς να συνεργαστείς με άλλους για να δημιουργήσεις νέα κομμάτια ή να επεξεργαστείς ήδη υπάρχοντα.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις εντελώς δωρεάν τα εργαλεία επεξεργασίας ήχου του BandLab μέσω της ιστοσελίδας του. Ταυτόχρονα, υπάρχει ως δωρεάν εφαρμογή για λειτουργικά συστήματα Android και iOS, και μάλιστα είναι από τις καλύτερες λύσεις για δωρεάν επεξεργασία ήχου σε smartphone. Τέλος, υπάρχει και το BandLab Assistant το οποίο λειτουργεί ως μία συμπληρωματική έκδοση για Windows υπολογιστές, η οποία συνεργάζεται με τις υπόλοιπες εφαρμογές.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Web, Windows (10+), Mac, Android, iOS
Κατασκευαστής: BandLab Technologies
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal