Τα 5 καλύτερα δωρεάν battle royale παιχνίδια για υπολογιστές

Τα καλύτερα δωρεάν battle royale παιχνίδια games

Τα παιχνίδια Battle Royale έχουν κατακλύσει τον gaming κόσμο τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας έντονες online εμπειρίες. Φέρνουν τους παίκτες αντιμέτωπους μεταξύ τους, σε έναν ασταμάτητο αγώνα για το ποιος είναι ο τελευταίος που θα μείνει όρθιος. Μάθε περισσότερα για την προέλευση της κατηγορίας battle royale στο σχετικό άρθρο του Dwrean.net.

Στο προηγούμενο άρθρο μας είδαμε τα 7 καλύτερα δωρεάν battle royale παιχνίδια που είναι διαθέσιμα για smartphone. Αντίστοιχα, υπάρχουν αρκετές εξαιρετικές δωρεάν επιλογές battle royale τίτλων διαθέσιμες για υπολογιστή!

Ακολουθούν τα 5 καλύτερα δωρεάν παιχνίδια battle royale για υπολογιστές για το 2023.
  • Fortnite: Το Fortnite, που δημιουργήθηκε από την Epic Games, έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια battle royale στον κόσμο, προσφέροντας έναν μοναδικό μηχανισμό χτισίματος παράλληλα με το παραδοσιακό gameplay battle royale. Το Fortnite διατίθεται δωρεάν, υποστηρίζει crossplay και λαμβάνει τακτικά ενημερώσεις με νέο υλικό και event για να κρατήσει το ενδιαφέρον.
  • Apex Legends: Το Apex Legends αναπτύχθηκε από την Respawn Entertainment και είναι ένα γρήγορο παιχνίδι battle royale που προσφέρει μοναδικές ικανότητες χαρακτήρων και ένα χάρτη βγαλμένο από ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Ο τίτλος λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις και σε κάθε νέα season υπάρχει νέο περιεχόμενο.

  • Warzone 2: Αναπτυγμένο από την Infinity Ward, το Warzone είναι ένα free-to-play battle royale παιχνίδι που αποτελεί μέρος της δημοφιλούς σειράς Call of Duty. Το δεύτερο παιχνίδι διαθέτει απολαυστικό gameplay, εντυπωσιακά γραφικά, δεκάδες όπλα και οχήματα, τεράστιο χάρτη και επιτρέπει έως και 150 παίκτες σε έναν αγώνα, προσφέροντας εκρηκτική δράση.

  • PUBG Lite: Το PUBG Lite αναπτύχθηκε από την PUBG Corporation και είναι μια δωρεάν έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού battle royale PlayerUnknown's Battlegrounds, που ήταν πρωτοπόρο για την ακτηγορία. Το παιχνίδι διαθέτει το γνωστό ενδιαφέρον gameplay και προσφέρει την ίδια μοναδική εμπειρία επιβίωσης, αλλά σε μικρότερο χάρτη και μειωμένες απαιτήσεις συστήματος, για να τρέχει και σε αδύναμους υπολογιστές.

  • Realm Royale: Το Realm Royale αναπτύχθηκε από την Hi-Rez Studios και είναι ένα παιχνίδι battle royale με έντονο το στοιχείο της φαντασίας, προσφέροντας μοναδικές κλάσεις και ικανότητες χαρακτήρων. Ο τίτλος διαθέτει και ένα πρωτότυπο σύστημα crafting που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν τα δικά τους όπλα και εξοπλισμό.
Γιατί να μην τα δοκιμάσεις όλα και να δεις ποιο θα γίνει το αγαπημένο σου δωρεάν battle royale παιχνίδι για υπολογιστές;

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal