Τα 7 καλύτερα δωρεάν battle royale παιχνίδια για smartphone και tablet

best android ios battle royale games

Μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες παιχνιδιών για smartphone είναι τα battle royale. Στο συγκεκριμένο άρθρο δεν θα δούμε τι σημαίνει battle royale, αφού έχουμε απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση, αλλά θα δούμε μαζί τα καλύτερα παιχνίδια του είδους.

Τα Google Play και App Store είναι κατακλυσμένα από δωρεάν παιχνίδια που υπόσχονται εκπληκτικά γραφικά και ξέφρενες μάχες. Βέβαια, πολλά από αυτά είναι απάτες, με ψεύτικα screenshot και περιγραφές. Στην παρακάτω λίστα συγκεντρώσαμε τα καλύτερα δωρεάν battle royale παιχνίδια που είναι διαθέσιμα το 2022 για smartphone. 

Πατώντας σε κάθε παιχνίδι θα μπορέσεις να διαβάσεις περισσότερες πληροφορίες για αυτό από το άρθρο παρουσίασής του, ενώ δίπλα τους θα βρεις συνδέσμους που οδηγούν στην επίσημη καταχώρησή του στα ψηφιακά καταστήματα της Google και της Apple. Έτσι όχι μόνο θα μπορέσεις να βρεις αυτό που σου ταιριάζει, αλλά και να το εγκαταστήσεις εύκολα και γρήγορα στο smartphone σου.

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει για την περίπτωση του Fortnite, καθώς η κόντρα της Epic Games με τις Google και Apple κρατεί ακόμη. Το Fortnite δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή επίσημη έκδοση για iOS, ενώ για να το εγκαταστήσει κανείς σε Android, πρέπει να κατεβάσει .apk αρχείο από την ιστοσελίδα της Epic.

Τα καλύτερα δωρεάν battle royale παιχνίδια για smartphone:

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram