Noterly - Μία νέα δωρεάν εφαρμογή για υπενθυμίσεις και σημειώσεις που εμφανίζονται στις ειδοποιήσεις

 
Δωρεάν εφαρμογή με υπενθυμίσεις στις ειδοποιήσεις

Το Noterly είναι μια δωρεάν Android εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν απλές υπενθυμίσεις και σημειώσεις απευθείας από τις ειδοποιήσεις τους. Προσφέρει έναν βολικό τρόπο για τον προγραμματισμό υπενθυμίσεων για καθημερινές εργασίες και ρουτίνες

Για να ξεκινήσεις, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ανοίξεις την εφαρμογή και να κάνεις κλικ στο κουμπί δημιουργίας. Πρόσθεσε έναν τίτλο στην ειδοποίησή σου και είσαι έτοιμος. Μπορείς ακόμη να προσθέσεις κείμενο και χρώμα για να διακρίνεις καλύτερα τις υπενθυμίσεις σου.

Μόλις ολοκληρωθεί μια ειδοποίηση, μπορείς να την επισημάνεις ως ολοκληρωμένη μέσα στην εφαρμογή ή να την αρχειοθετήσεις. Το Noterly επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προγραμματίζουν τις ειδοποιήσεις ώστε να εμφανίζονται σε συγκεκριμένη ώρα, διευκολύνοντας έτσι την υπενθύμιση σημαντικών ραντεβού και προθεσμιών.

Με την επιλογή επανάληψης, οι χρήστες μπορούν να ορίσουν τις ειδοποιήσεις να εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως για παράδειγμα κάθε ώρα ή κάθε δύο ημέρες. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι επαναλαμβανόμενες ειδοποιήσεις θα συνεχίσουν να εμφανίζονται μόνο εάν έχουν επισημανθεί ως ολοκληρωμένες, διασφαλίζοντας πως οι χρήστες δεν λαμβάνουν περιττές υπενθυμίσεις.

Γενικά, το Noterly είναι μια εύχρηστη και καλαίσθητη εφαρμογή που προσφέρει μια απλή λύση για τη διαχείριση καθημερινών εργασιών και υπενθυμίσεων. Είναι ένα πολύτιμο δωρεάν εργαλείο για όποιον θέλει να οργανώσει την καθημερινότητά του.

Έκδοση: 1.2
Μέγεθος: 19MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (4.4+)
Κατασκευαστής:TDS Studios
Πηγή: noterly.tdsstudios.co.uk
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal