Χιλιάδες Retro Games που μπορείς να παίξεις εντελώς δωρεάν και θα σε καθηλώσουν

RetroGames για να παίξεις χιλιάδες δωρεάν παιχνίδια online

Με το γρήγορο ίντερνετ που έχουμε (σχεδόν) όλοι στα σπίτια μας, πολλά πράγματα που τα κάναμε χωρίς την ύπαρξή του, πλέον τα κάνουμε online. Έτσι και με τα παιχνίδια και συγκεκριμένα με Retro games μιας άλλης εποχής (της δικής μου). 

Έχουμε παρουσιάσει σε προηγούμενα άρθρα τα εξαιρετικά RetroGames.cz και PlayRetroGames, και σήμερα συνεχίζουμε με το RetroGames.cc, ένα site που συγκεντρώνει χιλιάδες παιχνίδια από διαφορετικές κονσόλες που μας απασχολούσαν ως παιδιά τις προηγούμενες δεκαετίες. 

Μέσα από το περιβάλλον του RetroGames, μπορείς να πλοηγηθείς στα games χάρη στις κατηγορίες ανά κονσόλα που είναι χωρισμένα, να ψάξεις το παιχνίδι που θέλεις από την ενσωματωμένη μπάρα αναζήτησης ή με αλφαβητική σειρά. 

Τις κονσόλες που εξυπηρετεί το συγκεκριμένο site είναι οι παρακάτω:
  • Nintendo: NES, SNES, GB, GBC, GBA, N64
  • Sega: Master System, Game Gear, Genesis, Sega CD
  • Nec: Turbografx-16, Turbografx CD, PC Engine CD
  • Atari: Atari 7800, Atari Lynx, Atari Jaguar, και
  • Arcade, Wonderswan, Neo Geo Pocket, MSX, MSX 2

Για να παιχτούν τα παιχνίδια, απλά επισκέπτεσαι τον τίτλο που επιθυμείς, πατάς Play στο παιχνίδι και περιμένεις να φορτώσει όλα τα δεδομένα. Υπόψη, ότι στο κάθε παιχνίδι έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις τα πλήκτρα χειρισμού αλλά και να αποθηκεύσεις την πρόοδό σου! 

Επισκέψου τη σελίδα: RetroGames.cc

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal