Δωρεάν Ελληνική εφαρμογή Ανάλυσης Σωματικού Βάρους

Δωρεάν ανάλυση σωματικού βάρους

Ο Ιωάννης Βενετικίδης ή αλλιώς «μάστορας» του Excel, μετά από τα πολύ χρήσιμα Δωρεάν Δελτία Αποστολής και Δωρεάν Τιμολόγια, έφτιαξε και το δωρεάν Αρχείο Ανάλυσης Σωματικού Βάρους σε Excel! 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα δωρεάν ηλεκτρονικό αρχείο που αναλύει το σωματικό βάρος και είναι κατάλληλο για επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διατροφή, τη διαιτολογία, τη γυμναστική και τα κέντρα ευεξίας. Φυσικά, μπορεί να το χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος.

Το ηλεκτρονικό αρχείο βασίζεται σε μια φόρμα αξιολόγησης σωματικού βάρους που ανήκει σε μια γνωστή εταιρεία του χώρου και προσφέρει διάφορες δυνατότητες, όπως εύκολη προσθήκη πελατών, αυτόματος υπολογισμός και χρωματισμός πεδίων, εξαγωγή αποτελεσμάτων σε μορφή αρχείου PDF ή εκτύπωση σε φύλλο Α4. 

Το ηλεκτρονικό αρχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ψηφιακό αρχείο και να αποστέλλεται στον ενδιαφερόμενο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή λογαριασμών κοινωνικών δικτύων. Για να κατεβάσεις το «Αρχείο Ανάλυσης Σωματικού Βάρους», θα πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες που δίνονται στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή.  

Πήγαινε στην εφαρμογή: Δωρεάν εφαρμογή ανάλυσης σωματικού βάρους

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal