TimeandDate - Τα πάντα για τον χρόνο και όχι μόνο

Πληροφορίες, ημερολόγιο, αντίστροφη μέτρηση

Αν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς τους ανθρώπους που είναι εξαιρετικά ανυπόμονοι για οτιδήποτε έχουν προγραμματίσει, τότε μόλις βρήκες την ιδανική ιστοσελίδα για σένα!
 
Το Timeanddate είναι μία ιστοσελίδα αντίστροφης μέτρησης. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ανάλογα με τη μέρα και την ώρα που θες, σου εμφανίζεται πόσος χρόνος απομένει μέχρι την πολυαναμενόμενη στιγμή! Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα, θα παρατηρήσεις ότι υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από θέματα, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως φόντο στη δική σου αντίστροφη μέτρηση. Κάνεις κλικ πάνω σε αυτό που θέλεις και προχωράς παρακάτω για να δημιουργήσεις την αντίστροφη μέτρηση
 
Το επόμενο βήμα είναι να βάλεις όνομα στο event σου. Έπειτα, να βάλεις την ακριβή ημερομηνία και την τοποθεσία που πρόκειται να λάβει χώρα αυτό που αναμένεις. Στο επόμενο και τελευταίο βήμα, θα επιλέξεις τη μορφή που θέλεις να έχει η αντίστροφη μέτρηση που πας να δημιουργήσεις. Για παράδειγμα: Εβδομάδες/Μέρες/Ώρες/Λεπτά/Δευτερόλεπτα. Αφού έχεις κάνει όλα αυτά τα βήματα, θα πατήσεις πάνω στο Create Countdown που βρίσκεται ακριβώς από κάτω. Κι έτσι θα δεις ότι η αντίστροφη μέτρηση που ζήτησες έχει δημιουργηθεί!

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι ιδανική για γενέθλια, γιορτές, Χριστούγεννα, Πάσχα, Αργίες και τριήμερα, ταξίδια, ακόμη και για το στρατό, που είναι μια κλασική περίπτωση στην οποία η αντίστροφη μέτρηση χρησιμοποιείται στο έπακρο! Όσο για το φόντο, μπορείς να επιλέξεις κάποιο που ταιριάζει με το εκάστοτε event ή ακόμη και κάποιο άσχετο, αν ανταποκρίνεται καλύτερα στο γούστο σου!

Επιπλέον, το TimeAndDate ασχολείται και με ένα σωρό άλλα πράγματα που αφορούν το χρόνο και όχι μόνο. Μπορούμε να δούμε την παγκόσμια ώρα, διάφορα online εργαλεία για τις ζώνες ώρας, να εκτυπώσουμε ημερολόγια όπως ακριβώς τα θέλουμε, να δούμε τον καιρό, πληροφορίες και εργαλεία για τις φάσεις της Σελήνης αλλά και τον Ήλιο, διάφορα dates calculators ώστε να υπολογίζεις μεταξύ ημερομηνιών διάφορα events και άλλα πολλά! 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: timeanddate.com
 
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal