Batch PDF Encryptor - Δωρεάν κρυπτογράφηση σε πολλά αρχεία PDF ταυτόχρονα

Δωρεάν κρυπτογράφηση σε πολλά αρχεία PDF ταυτόχρονα

Το «Batch PDF Encryptor» αποδεικνύεται ένα χρήσιμο και ισχυρό δωρεάν λογισμικό για Windows που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την εργαλειοθήκη κανενός που αναζητά ενισχυμένη ασφάλεια σε PDF αρχεία. Είμαι εντυπωσιασμένος από την ευκολία χρήσης του προγράμματος, καθώς και από την πληθώρα των δυνατοτήτων που προσφέρει για την προστασία των εγγράφων μας.

Η βασική λειτουργία του «Batch PDF Encryptor» είναι να κρυπτογραφεί και να περιορίζει την πρόσβαση σε πολλά αρχεία PDF ταυτόχρονα, γλιτώνοντας προσπάθεια και κυρίως χρόνο! Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο σε ανθρώπους και επιχειρήσεις που διαχειρίζονται μεγάλους όγκους αρχείων PDF και επιθυμούν να εξασφαλίσουν την απόλυτη ασφάλεια των ευαίσθητων δεδομένων τους.

Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι η δυνατότητα να δημιουργεί αυτόματα διαφορετικούς τυχαίους κωδικούς πρόσβασης για κάθε αρχείο PDF. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θέλουμε να επιτύχουμε διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας για διαφορετικά έγγραφα ή να περιορίσουμε την πρόσβαση σε συγκεκριμένα άτομα.

Επίσης, το «Batch PDF Encryptor» προσφέρει τη δυνατότητα να βάλουμε περιορισμούς στις εκτυπώσεις και να απαγορέψουμε την αντιγραφή κειμένου σε αρχεία PDF. Αυτό εξασφαλίζει ότι μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα μπορούν να εκτυπώσουν τα έγγραφα και οι υπόλοιποι (οι μη εξουσιοδοτημένοι) χρήστες απλά να διαβάζουν τα αρχεία PDF.

Όπως καταλαβαίνουμε, αυτό που είναι μοναδικό και το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα προγράμματα, είναι η δυνατότητά του να διαχειρίζεται πολλά έγγραφα ταυτόχρονα με ελάχιστες κινήσεις από μέρους μας, εξοικονομώντας χρόνο και διευκολύνοντας τη διαχείριση της ασφάλειας των αρχείων μας.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα εκτός από την κανονική εγκαταστάσιμη μορφή του, διατίθεται και σε φορητή έκδοση (portable), για να μπορούμε να την μεταφέρουμε άνετα σε ένα usb στικάκι και να το χρησιμοποιούμε χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης. 

Έκδοση: 1.1
Μέγεθος: 5.0 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: PDFZilla.com
Πηγή: PDFZilla.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal