[Ερωτήσεις αναγνωστών]: Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να κατεβάζει εικόνες από οποιοδήποτε website

Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να κατεβάζει εικόνες από οποιοδήποτε website
Ο Σάκης Παπαδόπουλος, αναγνώστης του site μας και μέλος της ομάδα μας στο Facebook, έκανε την εξής ερώτηση: 

Καλησπέρα στην ομάδα. Πριν 8-9 χρόνια είχα βρει ένα πρόγραμμα, όπου έβαζα το link από μια ιστοσελίδα και αυτό κατέβαζε ό,τι φωτογραφία είχε, απο jpeg εως gif... Κάποια στιγμή «χάθηκε» από το PC και παρότι έψαξα στα αρχεία μου, δυστυχώς δεν το βρήκα. Βέβαια, δεν ξέρω αν θα ήταν συμβατό για Windows 10. Ξέρετε κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. 

Απάντηση
Η λύση είναι απλή αγαπητέ Σάκη και δε χρειάζεται να ανησυχείς. Ένα δωρεάν πρόγραμμα που  μπορεί να αλιεύσει εικόνες από οποιοδήποτε website, που στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα πρόσθετο για browser, και συγκεκριμένα για τον Google Chrome, είναι το Download All Images. Ένα εξαιρετικό εργαλείο που εκτός από κλασικά webistes, μπορεί να κατεβάσει φωτογραφίες και από προφίλ στα Social Media, εφόσον έχουν «ανοικτά» τις φωτογραφίες τους. 

Υπάρχει και ακόμα μία λύση που ακούει στο όνομα HTTrack Website Copier, ένα δωρεάν πρόγραμμα που μας επιτρέπει να κατεβάσουμε ολόκληρα websites στον υπολογιστή μας, μαζί και τις εικόνες!

Αν και εσύ που βλέπεις αυτή τη δημοσίευση, έχεις κάποια ερώτηση ή απορία, μπορείς να το κάνεις αρκεί να γίνεις μέλος στην ομάδα μας στο Facebook: dwrean.net - Συζητήσεις

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal