Πως επαναφέρουμε τη σελίδα που κλείσαμε καταλάθος

επαναφορά της σελίδας που  κλείσαμε καταλάθος
Σε όλους έχει τύχει να κλείσουμε μια σελίδα από τον browser μας χωρίς να το θέλουμε. Όταν μου συμβαίνει αυτό και δε θυμάμαι τη σελίδα που έκλεισα, πηγαίνω στο ιστορικό του browser μου, χρησιμοποιώντας τον συνδυασμό πλήκτρων: Ctrl+H στο πληκτρολόγιό μου. Εκεί, βλέπω όλες τις πρόσφατες σελίδες που επισκέφτηκα ανά ώρα και ημερομηνία. 

Όταν όμως θέλω να δω μόνο την τελευταία σελίδα που έκλεισα και όχι όλο το ιστορικό, υπάρχει ένας συνδυασμός πλήκτρων που πραγματικά μου γλιτώνει χρόνο. Αυτός ο συνδυασμός είναι: Ctrl+Shift+T. Μόλις τον πληκτρολογήσουμε, αμέσως θ' ανοίξει σε νέα καρτέλα η τελευταία σελίδα που κλείσαμε. Κάθε φορά που πληκτρολογούμε αυτό τον συνδυασμό, ανοίγει μόνο η τελευταία καρτέλα. Όταν το πατάμε διαδοχικά, ανοίγουν μία-μία όλες οι σελίδες από την τελευταία μέχρι την πρώτη. 

Η παραπάνω δοκιμή έγινε στον Google Chrome. Αν χρησιμοποιείς διαφορετικό browser, μπορεί να διαφέρει η σχετική συντόμευση πληκτρολογίου. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal