Πως να βγάλεις Εύκολο, Γρήγορο και Πολύ Χρήμα (#Not)

Πως να βγάλεις εύκολο και γρήγορο χρήμα

Όσοι υπόσχονται στα social media να σας δείξουν τρόπους για να βγάλετε γρήγορα και εύκολα πολλά λεφτά, έχουν όντως βρει τρόπο να βγάζουν εύκολα και γρήγορα πολλά λεφτά.

Εσάς. 

«Μα», θα μου πείτε, «μερικοί δεν πουλάνε κάτι, απλά μοιράζονται tips».

Αν εξαιρέσεις μερικούς βλαμμένους που κέρδισαν 10-20 ευρώ από cryptos ή affiliate marketing και νομίζουν ότι βρήκαν την κότα με τα χρυσά αυγά και θέλουν να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους, ΟΛΟΙ πουλάνε κάτι. 

Μπορεί να μην είναι εμφανές, αλλά αν ψάξετε λίγο θα το βρείτε αυτό που πουλάνε. Θα είναι ένα ebook, ένα course, ένα site, κάτι.

Όσοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ξέρουν πώς να βγάζουν γρήγορα και εύκολα λεφτά ΔΕΝ μοιράζονται τα μυστικά τους. Και δεν έχουν ανάγκη να πουλήσουν τη γνώση τους σε εσάς. Τα έσοδά τους από την ενασχόλησή τους είναι απείρως μεγαλύτερα από τα έσοδα που θα έπαιρναν για να πουλάνε συμβουλές σε τρίτους.

Ακόμα και αν κάποιος, πάνω σε μια έξαρση ειλικρίνειας, σας συμβουλέψει κάτι που πραγματικά δουλεύει, είναι σίγουρο ότι μέσα σε μερικές μέρες θα το έχουν ακολουθήσει μερικές χιλιάδες (ή και δεκάδες χιλιάδες) άτομα. Ο ανταγωνισμός θα είναι τέτοιος που το κομμάτι από τη «πίτα» δε θα αξίζει τον κόπο πλέον.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι όσοι πραγματικά έβγαλαν λεφτά από cryptos, drop shipping, affiliate marketing, ads, και οτιδήποτε παρόμοιο, τα έβγαλαν είτε από τύχη είτε από την ενασχόλησή τους με κάποιο niche τομέα. Στην περίπτωση των cryptos τα έβγαλαν όταν τα ΙΔΙΑ τα cryptos ήταν niche (hint: δεν είναι πια).

Σαν γενικός κανόνας:
  • Τα πολλά λεφτά γενικά δε βγαίνουν εύκολα ούτε γρήγορα. Θέλουν επένδυση και ρίσκο.
  • Τα εύκολα λεφτά γενικά δεν είναι πολλά, εκτός αν είναι παράνομα ή υπήρξατε υπεργαλαξιακά κωλόφαρδοι.
  • Τα γρήγορα λεφτά γενικα δεν ειναι ούτε πολλά ούτε εύκολα, εκτός αν ισχύει πάλι το παραπάνω.
  • Τα πολλά ΚΑΙ γρήγορα ΚΑΙ εύκολα λεφτά είναι ονείρωξη των τράπερς. (Και είναι και παράνομα by definition).

Θέλετε να γίνετε πλούσιοι; Βρείτε τρόπους χωρίς συμβουλάτορες επί πληρωμή.

Συντάκτης του άρθρουAntitechnophobics

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal