Web Blocker - Αν βαρέθηκες τους περισπασμούς, δοκίμασε αυτό

Web Blocker - Δωρεάν πρόσθετο που αποκλείει ιστοσελίδες

Η σύγχρονη ζωή στο διαδίκτυο μπορεί να είναι απολαυστική και ενδιαφέρουσα, αλλά μας εκθέτει επίσης σε αρκετούς πειρασμούς με αποτέλεσμα να χάνουμε εύκολα τη συγκέντρωσή μας και να δυσκολευόμαστε στις εργασιακές μας υποχρεώσεις. 
Εάν αναζητάς μια λύση για να παραμείνεις προσηλωμένος κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο, το «Web Blocker» είναι ένα εξαιρετικό δωρεάν πρόσθετο για το Google Chrome, που μπορεί να σε βοηθήσει να επανακτήσεις την αποτελεσματικότητά σου.

Μια από τις πιο ενοχλητικές καταστάσεις που μας εμποδίζουν να παραμένουμε συγκεντρωμένοι είναι οι συχνοί περισπασμοί από διάφορες ιστοσελίδες. Εδώ, το Web Blocker μάς παρέχει τη λύση του αποκλεισμού ιστοσελίδων που μας αποσπούν την προσοχή.
  
Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη: απλά προσθέτουμε τις ενοχλητικές ιστοσελίδες στη λίστα αποκλεισμού και μπορούμε να τις αφαιρέσουμε όποτε θέλουμε. 

Επιπλέον, το εργαλείο προσφέρει τη δυνατότητα να προγραμματίσουμε τον αποκλεισμό ιστοσελίδων. Δηλαδή, μπορείς να δημιουργήσεις μια καθημερινή ρουτίνα, ορίζοντας τις ημέρες και τις ώρες που θα αποκλείονται αυτόματα οι ενοχλητικές ιστοσελίδες. 

Επίσης, υπάρχει και η «Προσαρμοσμένη Ανακατεύθυνση», το οποίο σημαίνει ότι μπορείς να ορίσεις μια εναλλακτική ιστοσελίδα στην οποία θα ανακατευθύνεσαι όταν προσπαθείς να επισκεφθείς μια αποκλεισμένη ιστοσελίδα. 

Ένα απλό, αποτελεσματικό και εντελώς δωρεάν εργαλείο που μπορεί να μετατρέψει την τεμπελιά σε παραγωγικότητα. 

σ.σ: Παλιότερα, είχαμε παρουσιάσει ακόμα μία παρόμοια υπηρεσία, το Block Site, που αξίζει να του ρίξεις μια ματιά. 

Έκδοση: 2.1.1
Μέγεθος: 1.1 MB
Browser: Google Chrome
Κατασκευαστής: webblockerextension.com
Πηγή: webblockerextension.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal