Συντεταγμένες GPS - Δωρεάν εφαρμογή που βρίσκει το στίγμα σου με επιπλέον χρήσιμες λειτουργίες

Συντεταγμένες GPS

Η «Συντεταγμένες GPS» είναι μια ελληνική και δωρεάν εφαρμογή για Android συσκευές, μέσω της οποίας μπορείς να βρεις το στίγμα της θέσης σου χρησιμοποιώντας το GPS του κινητού σου. Επιπλέον, μπορείς να αποθηκεύσεις αυτές τις συντεταγμένες και αν το επιθυμείς να ανεβάσεις φωτογραφία της τοποθεσίας. 

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή να κρατάς το ιστορικό κάθε τοποθεσίας με το στίγμα που έχεις επισκεφτεί και να τις βλέπεις όλες ή ανά ομάδες στο χάρτη μαζί με διάφορες πληροφορίες όπως όνομα, περιγραφή, διεύθυνση, ημερομηνία, υψόμετρο, στίγμα και φυσικά συντεταγμένες μαζί με την φωτογραφία.

Ο προγραμματιστής της εφαρμογής αναφέρει ότι η ακρίβεια του στίγματος και της τοποθεσίας εξαρτάται από την ποιότητα του αισθητήρα GPS της συσκευής σου, καθώς και από εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Για τον λόγο αυτό προτείνεται η χρήση της εφαρμογής κυρίως σε εξωτερικούς χώρους.

Για περισσότερες πληροφορίες, και για να κατεβάσεις την εφαρμογή, ακολούθησε το σύνδεσμο στο τέλος του άρθρου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πάνω από 50.000 χρήστες έχουν κατεβάσει την εφαρμογή με την κριτική να βρίσκεται σε εκπληκτικά επίπεδα της τάξεως των 4.9/5 αστεριών. 

Έκδοση: 3.0
Μέγεθος: 2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0+
Κατασκευαστής: Fundroid3000
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal