Εντελώς δωρεάν η εκπληκτική ταινία «Carol» με την Κέιτ Μπλάνσετ

Carol - Δωρεάν ταινία με την Κέιτ Μπλάνσετ

Πάμε να δούμε μια ταινιάρα σήμερα, και μάλιστα εντελώς δωρεάν και νόμιμα. Φυσικά, αναφέρομαι στην ποιοτική πλατφόρμα της ΕΡΤ, το ERTFLIX, όπου μπορούμε να απολαύσουμε την «Carol» με την Κέιτ Μπλάνσετ, ένα αμερικανικό ρομαντικό δράμα, που κυκλοφόρησε το 2015 σε σκηνοθεσία του Τοντ Χέινς. Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα «The Price of Salt» της Patricia Highsmith.

Υπόθεση του έργου: 

Η πλοκή ακολουθεί την εξέλιξη της σχέσης μεταξύ της Κάρολ Άιρντ, μιας ώριμης γυναίκας που περνά από δύσκολο διαζύγιο, και της Τερέζ Μπέλιβετ, μιας νεαρής φωτογράφου. Καθώς αναπτύσσεται η έντονη σχέση τους, αντιμετωπίζουν τις κοινωνικές προκλήσεις της εποχής της δεκαετίας του 1950 και τις προκαταλήψεις σχετικά με τον έρωτα μεταξύ δύο γυναικών. 

Με εξαιρετικές ερμηνείες από τις Κέιτ Μπλάνσετ και Ρούνι Μάρα, η «Carol» αποτελεί μια συγκινητική αφήγηση του αγώνα για αγάπη και αποδοχή σε έναν κόσμο που αντισταθμίζει τις προσδοκίες της εποχής της.

Παίζουν οι ηθοποιοί: 
Κέιτ Μπλάνσετ, Ρούνι Μάρα, Κάιλ Τσάντλερ, Σάρα Πόλσον, Τζέικ Λέισι
Σκηνοθεσία: Τοντ Χέινς

► Δες την ταινία ακολουθώντας το σύνδεσμο: Carol

σ.σ: Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα της ERTFLIX μέχρι και την 28 Ιανουαρίου 2024. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal