Χιλιάδες δωρεάν μουσικά κομμάτια για να ντύσουν τα πρότζεκτ σου

Δωρεάν μουσική, τραγούδια, ηχητικά εφέ, λίστες ραδιοφώνου
Ήδη έχουμε γράψει για αρκετές επιλογές που έχουμε βρει στο αχανές διαδίκτυο, ώστε να κατεβάζεις δωρεάν μουσική απαλλαγμένη από πνευματικά δικαιώματα. Όλα αυτά, συγκεντρώθηκαν σε δύο ενδιαφέρονται άρθρα: 
 
Έξι ιστοσελίδες με δωρεάν μουσική, και
Facebok και Youtube προσφέρουν δωρεάν μουσική,

Φυσικά, όποτε ανακαλύπτουμε κάτι νέο, ειδικά με θεματολογία γύρω από τη μουσική και τη δωρεάν διάθεσή της, θέλουμε να στο επικοινωνούμε! 

Το γνωστό Pixabay, ειδικεύεται στη διάθεση δωρεάν εικόνων υψηλής ανάλυσης για να τις χρησιμοποιήσεις όπου θέλεις, απαλλαγμένες από πνευματικά δικαιώματα. Όμως, έμεινα έκπληκτος όταν είδα ότι διαθέτει χιλιάδες τραγούδια και μουσικές, ακριβώς για τον ίδιο σκοπό με τις εικόνες! Πάνω από 50.000 δωρεάν μουσικά κομμάτια, κατηγοριοποιημένα με διάφορα φίλτρα για να βρεις γρήγορα αυτό που θέλεις, θα σε κάνουν να μείνεις ώρες στο συγκεκριμένο ιστότοπο, ψάχνοντας τη μουσική που θα απογειώσει το επόμενο πρότζεκτ σου. Φυσικά, εντελώς δωρεάν και χωρίς να πληρώσεις για πνευματικά δικαιώματα. 

Η τρέλα συνεχίζεται και στα ηχητικά εφέ! Το Pixabay συγκεντρώνει πάνω από 90.000 δωρεάν ηχητικά εφέ, πραγματικά για κάθε περίσταση. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε και τις  επιμελημένες λίστες αναπαραγωγής που δημιούργησε το Pixabay, με γνώμονα την μουσική διάθεση και έχει χωρίσει σε λίστες. Όλο αυτό ονομάστηκε Ραδιόφωνο Pixabay, και πραγματικά θα τρέχουν τα σάλια σου με τις επιλογές που έχουν γίνει! Καλή σου διασκέδαση! 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal