Kordmeister - Το ελληνικό κανάλι τεχνολογίας που βοηθάει αρχάριους χρήστες

Kordmeister - Το ελληνικό κανάλι τεχνολογίας που βοηθάει αρχάριους χρήστες

Εδώ και και κάποιους μήνες, ανακαλύψαμε ένα πολλά υποσχόμενο ελληνικό κανάλι στο YouTube, το Kordmeister, το οποίο διαχειρίζεται και επιμελείται των θεμάτων του, ο Άκης, ένας νέος και ορεξάτος που εργάζεται στον τομέα της τεχνολογίας ως IT (Information Technology). Στο κανάλι αυτό, θα βρεις περιεχόμενο που σχετίζεται ΜΟΝΟ με την τεχνολογία, με έμφαση σε θέματα που απευθύνονται κυρίως σε αρχάριους χρήστες και επιθυμούν να εξοικειωθούν με τον ψηφιακό κόσμο. 

Φυσικά, και οι πιο προχωρημένοι χρήστες, ίσως βρουν πράγματα που αγνοούσαν μέχρι τώρα, διότι η τεχνολογία φίλες και φίλοι, είναι μια τεράστια πηγή γνώσεων που δεν υπάρχει άνθρωπος να γνωρίζει τα πάντα σε αυτό τον τομέα. 

Ο βασικός σκοπός του καναλιού του είναι πολυδιάστατος. Πρωτίστως, επιδιώκεται να βοηθηθούν οι ενδιαφερόμενοι στην επίλυση προβλημάτων που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν στο τομέα του Hardware αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με το Software, παρουσιάζοντας χρήσιμα και ενδιαφέροντα λογισμικά. Ανεξαρτήτως επιπέδου εμπειρίας, ο Άκης, προσπαθεί να δώσει λύσεις και συμβουλές που θα είναι χρήσιμες σε ένα ευρύ κοινό. 

Συγχρόνως, επικεντρώνεται στην παροχή περιεχομένου που προάγει την εκμάθηση. Οι θεατές θα είναι σε θέση να παρακολουθούν βήμα προς βήμα διάφορους τεχνολογικούς οδηγούς και σε συνδυασμό με την αναλυτική παρουσίαση του Άκη, η παρακολούθηση των βίντεο γίνεται απολαυστική. 

Ως dwrean.net, εκμεταλλευτήκαμε μερικά βίντεό του και μέχρι στιγμής ανεβάσαμε πέντε ενδιαφέροντα άρθρα, που νομίζω θα τα βρεις χρήσιμα, αν δεν τα έχεις ήδη παρακολουθήσει. Ας τα θυμηθούμε: 


Νομίζω, πώς αξίζει να ακολουθήσεις το Kordmeister, που εκτός του ποιοτικού περιεχομένου που υπάρχει στο κανάλι, στην Ελλάδα δύσκολα θα βρεις κάτι παρόμοιο που να ασχολείται ενεργά με την τεχνολογία. 

• Ακολούθησε το κανάλι: Kordmeister - Με αγάπη για τον κόσμο της τεχνολογίας

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal