mAigov - Ο ψηφιακός βοηθός του Gov είναι έτοιμος να σε εξυπηρετήσει

mAigov - Ο ψηφιακός βοηθός το Gov

Το mAigov είναι μια νέα δωρεάν υπηρεσία του GOV, το οποίο σε βοηθά να βρεις ό,τι ψάχνεις ανάμεσα στις εκατοντάδες υπηρεσίες του gov.gr και τις χιλιάδες διαδικασίες του mitos.gov.gr  με εύκολο και φιλικό τρόπο.
Μπορείς να υποβάλλεις τα ερωτήματά σου σε φυσική γλώσσα, γραπτά ή φωνητικά, από το κινητό ή τον υπολογιστή σου και να έχεις άμεσα την απάντηση.

Το mAigov είναι σε δοκιμαστική (beta) λειτουργία, και όπως καταλαβαίνεις αξιοποιεί τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης, βελτιώνεται και εξελίσσεται καθημερινά, όπως όλες οι αντίστοιχες εφαρμογές. 
Για του λόγου του αληθές εμείς κάναμε την ερώτηση: «Υπάρχει τρόπος να μάθω πώς να ανοίξω τη δική μου ατομική επιχείρηση;» και μας απάντησε σε άπταιστα ελληνικά με όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, όπως και το αντίστοιχο link, για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία. 




Φυσικά, δεν πρόκειται να σου δώσει απάντηση σε άσχετες ερωτήσεις του τύπου, «πως μαγειρεύονται τα σαλιγκάρια». Οι απαντήσεις που δίνει είναι εξειδικευμένες σχετικά με τις διαδικασίες και τις υπηρεσίες της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Μπορείς να το δοκιμάσεις από την κεντρική σελίδα του Gov ► mAigov - ψηφιακός βοηθός

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal