Πώς βάζουμε πολλά Λειτουργικά Συστήματα σε ένα USB φλασάκι

Πολλαπλά Λειτουργικά Συστήματα σε ένα φλασάκι
Σε παλιότερο άρθρο παρουσιάσαμε το εκπληκτικό Ventoy, ένα δωρεάν πρόγραμμα που κάνει τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη, χάρη στη δυνατότητα που σου δίνει να βάζεις πολλά λειτουργικά σε ένα στικάκι και να τα έχεις πάντα μαζί σου! 

Ο αγαπημένος YouTuber Kordmeister, ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει τη διαδικασία εγκατάστασης του Ventoy σε ένα στικάκι, τη μεταφορά πολλαπλών Λειτουργικών συστημάτων μέσα σε αυτό, και φυσικά αν μας περισσέψει χώρος, μπορούμε να βάλουμε οτιδήποτε άλλο μέσα (φωτογραφίες, βίντεο κτλ), χωρίς να επηρεάζονται τα ISO των Λειτουργικών που έχουμε τοποθετήσει στο USB στικάκι μας. 

Με αυτό τον τρόπο, θα έχουμε μαζί μας πάντα ένα USB στικάκι, με όλα τα Λειτουργικά συστήματα που επιθυμούμε, και την ευχέρεια να τα εγκαθιστούμε σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Το βίντεο που ακολουθεί είναι τόσο αναλυτικό, που και ο πιο αρχάριος χρήστης θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει το Ventoy χωρίς προβλήματα. Καλή θέαση: 
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal