LibreOffice Portable - Το δωρεάν φορητό γραφείο, παντού και πάντα μαζί σου

LibreOffice Portable - Το δωρεάν φορητό γραφείο σου

Χρειάζεσαι ένα πλήρες γραφείο εργασίας, αλλά δεν θέλεις να δεσμεύσεις χώρο στον υπολογιστή σου ή βρίσκεσαι σε τρίτο υπολογιστή και δεν έχει εγκατεστημένη σουίτα γραφείου; Τότε το LibreOffice Portable είναι η ιδανική λύση για εσένα!

Πρόκειται για μια δωρεάν και φορητή έκδοση της δημοφιλούς σουίτας γραφείου LibreOffice, η οποία περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία: επεξεργαστή κειμένου (το αντίστοιχο Word), υπολογιστικό φύλλο (το αντίστοιχο Excel), εργαλείο παρουσιάσεων (το αντίστοιχο Powerpoint), πρόγραμμα σχεδίασης και διαχείρισης βάσεων δεδομένων (το αντίστοιχο Access). Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε οποιοδήποτε υπολογιστή, απλά τρέχοντάς το από ένα USB stick, εξωτερικό σκληρό δίσκο ή ακόμα και από το cloud!

Τα βασικά πλεονεκτήματα του LibreOffice Portable

Δωρεάν και ανοιχτού κώδικα: Χρησιμοποίησέ το ελεύθερα, χωρίς συνδρομές ή περιορισμούς.
Φορητότητα: Πάρε το γραφείο σου παντού μαζί σου! Δεν χρειάζεται εγκατάσταση και λειτουργεί σε οποιοδήποτε υπολογιστή με Windows.
Συμβατότητα: Άνοιξε και αποθήκευσε έγγραφα σε διάφορες μορφές, όπως αυτές του Microsoft Office.
Πλούσια χαρακτηριστικά: Διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσεις και να επεξεργαστείς κείμενα, υπολογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις, γραφικά και βάσεις δεδομένων.
Εύκολο στη χρήση: Κατάλληλο για χρήστες όλων των επιπέδων, χάρη στο έυχρηστο γραφικό περιβάλλον. 

Στο download link που υπάρχει στο τέλος του άρθρου, θα σε οδηγήσει στην επίσημη σελίδα του Portableapps, όπου θα δεις δύο διαφορετικές εκδόσεις του LibreOffice. Η Standard περιέχει το βασικό πακέτο γλωσσών (χωρίς τα ελληνικά) ενώ η All έκδοση περιέχει περισσότερες γλώσσες, ανάμεσά τους και την Ελληνική. 

Έκδοση: 24.2.0
Μέγεθος: 257 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: libreoffice.org
Πηγή: libreoffice.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal