Νέος Συντάκτης: Επαμεινώνδας Παντζόπουλος

Νέος Συντάκτης: Επαμεινώνδας Παντζόπουλος

Ας καλωσορίσουμε στο dwrean.net τον νέο μας συντάκτη, Επαμεινώνδα Παντζόπουλο. Εδώ και λίγες ημέρες λοιπόν, προστέθηκε και δεύτερος ενεργός συντάκτης και είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός αυτό. Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από το σύντομο βιογραφικό του: 

Ονοματεπώνυμο: Επαμεινώνδας Παντζόπουλος
Επάγγελμα: Προγραμματιστής
Σπουδές: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Πληροφορική)

Το μικρόβιο της πληροφορικής υπάρχει μέσα μου από τα σχολικά χρόνια. Ο πρώτος μου υπολογιστής ήταν ένας IBM με επεξεργαστή Intel 80286. Εκεί έκανα τις πρώτες μου προγραμματιστικές προσπάθειες. Αργότερα όμως ασχολήθηκα με τα ηλεκτρονικά και τις επικοινωνίες επαγγελματικά, χωρίς όμως να αφήσω το διάβασμα και την ενημέρωση περί θεμάτων πληροφορικής. 

Μετά από πολύ διάβασμα και επαγγελματικές εκπαιδεύσεις, απασχολήθηκα ως διαχειριστής συστημάτων σε μεγάλο κέντρο διαχείρισης δικτύου. Φτάνοντας στο σήμερα και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου στο Ε.Α.Π., μαγεύτηκα από τη δημιουργικότητα που προσφέρει η συγγραφή προγραμμάτων. 

Πριν μερικά χρόνια, έκανα τη μεγάλη στροφή στην καριέρα μου και ασχολούμαι μέχρι σήμερα με τη ανάπτυξη κώδικα εφαρμογών μεγάλης κλίμακας. Η ενασχόληση αυτή μου έδωσε την ευκαιρία να εφαρμόσω τη θεωρία των σπουδών μου στην πράξη.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal