vanBasco's Karaoke Player - Δωρεάν λογισμικό Karaoke

vanBasco's Karaoke Player - Δωρεάν λογισμικό Karaoke

To vanBasco's Karaoke Player είναι ένα παλαιό μεν (2004 η τελευταία έκδοση), αξιόπιστο δε πρόγραμμα, το οποίο αναπαράγει αρχεία μουσικής midi.΄Και ναι, αν το έχεις απορία, παίζει κανονικά και σε Windows 11. 

Για όσους δεν γνωρίζουν, σε αρχεία τύπου midi μπορούν να ενσωματωθούν οι στίχοι ενός τραγουδιού, και να επέμβεις δραστικά αλλάζοντας την τονικότητα, το ρυθμό, τα όργανα, τα εφέ και πολλά άλλα. Στο πρόγραμμα αυτό, οι στίχοι προβάλλονται και χρωματίζονται με χρονισμό σύμφωνα με το τραγούδι. 

Μερικές από τις λειτουργίες του προγράμματος είναι οι εξής:

  • Αναπαραγωγή karaoke: Το vanBasco's διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την ομαλή αναπαραγωγή karaoke, όπως έλεγχο ταχύτητας (Tempo), έντασης (Volume) και τονικότητας (Key), καθώς και δυνατότητα σίγασης ή σόλο οργάνων.
  • Εμφάνιση στίχων: Οι στίχοι μπορούν να εμφανίζονται σε πλήρη οθόνη, με δυνατότητα προσαρμογής του γραμματοσειράς, του χρώματος και του μεγέθους.
  • Δημιουργία playlist: Μπορείτε να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε playlist με τα αγαπημένα σας τραγούδια karaoke.
  • Εμφάνιση πιάνου: Εμφανίζεται ένα πιάνο και παίζει τις νότες σε πραγματικό χρόνο.

Που θα βρεις αρχεία midi

  • Μέσα από την επίσημη σελίδα του προγράμματος, σε αυτό το σύνδεσμο προσφέρονται δωρεάν τραγούδια midi με ενσωματωμένους στίχους.
  • Για ελληνικά midi files, προσφέρεται μια πλούσια βιβλιοθήκη από τον Κυριάκο Ταπακούδη. Ο σύνδεσμος εδώ.

Συμπερασματικά, θα έλεγα πως το vanBasco's Karaoke Player αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα εύχρηστο και δωρεάν λογισμικό karaoke. Το πρόγραμμα προσφέρει πλήθος λειτουργιών και δυνατοτήτων, καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο αρχάριων όσο και έμπειρων χρηστών.

Έκδοση: 2.53
Μέγεθος: 864 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: vanBasco Software (Daniel Pustka)
Πηγή: vanbasco.com
Συντάκτης του άρθρου: Επαμεινώνδας Παντζόπουλος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal