Kiwi Browser - Το γρήγορο και ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης για Android

kiwi browser - Ο καλύτερος Android browser

Είσαι στην αναζήτηση ενός νέου προγράμματος περιήγησης για την Android συσκευή σου; Σου βρήκα έναν browser που ίσως είναι η ιδανική επιλογή για σένα και ονομάζεται Kiwi Browser!

Τι είναι το Kiwi Browser;

Το Kiwi Browser είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται στο Chromium, με αποτέλεσμα να έχει παρόμοιες λειτουργίες με το Google Chrome.

Τι κάνει το Kiwi Browser να ξεχωρίζει;

  • Υποστήριξη επεκτάσεων Chrome: Το Kiwi Browser υποστηρίζει σχεδόν όλες τις επεκτάσεις που λειτουργούν στο Chrome, προσφέροντάς σου πρόσβαση σε μια πληθώρα από λειτουργίες και εργαλεία.
  • Εστίαση στην ταχύτητα και την ασφάλεια: Το Kiwi Browser έχει σχεδιαστεί για να είναι γρήγορο και ασφαλές. Διαθέτει ενσωματωμένο Adblock για να μπλοκάρεις διαφημίσεις, καθώς και λειτουργία κρυπτογραφημένης περιήγησης.
  • Προσαρμογή: Το Kiwi Browser σου επιτρέπει να προσαρμόσεις την εμφάνιση και τις λειτουργίες του σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες.
  • Σεβασμός στην ιδιωτικότητα: Το Kiwi Browser δεν συλλέγει δεδομένα σχετικά με την περιήγησή σου.

Εν κατακλείδι, το Kiwi Browser αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα γρήγορο, ασφαλές και προσαρμόσιμο πρόγραμμα περιήγησης για Android. Η υποστήριξη επεκτάσεων του Chrome και η εστίαση στην ιδιωτικότητα το καθιστούν μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να έχουν τον έλεγχο της εμπειρίας περιήγησής τους.

Έκδοση: 124.0.6327.2
Μέγεθος: 167 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 7+
Κατασκευαστής: Geometry OU
Πηγή: kiwibrowser.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal