Οι 10 καλύτεροι Android browser για smartphone και tablet

Οι καλύτεροι Android browsers

Με το μεγαλύτερο ποσοστό του browsing να γίνεται πλέον από smartphone, αυτοί έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες εφαρμογές που έχουμε στις συσκευές μας. Χρησιμοποιώντας έναν Android browser που έχει τα σωστά χαρακτηριστικά για τις ανάγκες μας η περιήγηση γίνεται ακόμη πιο εύκολη και ευχάριστη.

Ευτυχώς πλέον οι επιλογές είναι αμέτρητες, με πάρα πολλούς browser που μπορούν να καλύψουν πολλές διαφορετικές ανάγκες. Ο καθένας μπορεί να βρει τον Android browser που του ταιριάζει, αλλά σίγουρα αξίζει να δοκιμάσει και κάποιους διαφορετικούς. 

Κάποιοι διαθέτουν πολύ διαφορετικά μεταξύ τους και προορίζονται για διαφορετική εντελώς χρήση. Για παράδειγμα ο Google Chrome μοιάζει ιδανικός για όσους αγαπούν το οικοσύστημα της Google, ενώ ο Firefox υποστηρίζει browser extension. Ο DuckDuckGo υποστηρίζει πως σέβεται τα δεδομένα μας, ενώ ο Tor διασφαλίζει την ανωνυμία μας.

Στην παρακάτω λίστα συγκεντρώσαμε τους καλύτερους Android browser:


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram