Avast - Το Antivirus που θέλεις να βάλεις στο PC σου

Avast - δωρεάν antivirus

Το Avast στη δωρεάν έκδοση είναι ένα εκπληκτικό Antivirus που εκτελεί σαρώσεις για θέματα ασφάλειας και απόδοσης και σας συμβουλεύει πώς να κάνετε άμεσες διορθώσεις. Εξασφαλίζει προστασία σε πραγματικό χρόνο αναλύοντας άγνωστα αρχεία, πριν φτάσουν σε εσάς. Εντοπίζει και αποκλείει ιούς, κακόβουλο λογισμικό, λογισμικό υποκλοπής, λογισμικό ηλεκτρονικού ψαρέματος και ransomware.

Κύρια Χαρακτηριστικά

  • Σχεδιασμένο για ξεκούραστη ασφάλεια: Με ένα κλικ στο νέο και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, ελέγχει τα πάντα, από τους κωδικούς πρόσβασης μέχρι την ασφάλεια του οικιακού δικτύου.
  • «Μην Ενοχλείται»: Με αυτή την λειτουργία, μπλοκάρονται ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα κάθε φορά που παίζεις ή βλέπεις ταινίες ή παρουσιάσεις σε πλήρη οθόνη.
  • Ασπίδα Συμπεριφοράς: Δεν γίνεται μόνο ένας απλός έλεγχος για κακόβουλο λογισμικό. Η παρακολούθηση της συμπεριφοράς των λογισμικών είναι συνεχή για να βεβαιωθεί (το antivirus) ότι δεν θα παρεκτραπούν ξαφνικά.
  • Ελεγκτής Wi-Fi: Ανιχνεύει αυτόματα αδυναμίες στο οικιακό Wi-Fi και ανεπιθύμητους που μπορεί να βολτάρουν στο δίκτυο.
  • CyberCapture: Μπορείς να στείλεις αυτόματα ύποπτα αρχεία για ανάλυση στο cloud και θα ενημερωθείς αν υπάρχει όντως απειλή. 
  • Ελληνικά: Το μενού στο περιβάλλον του Antivirus είναι στην Ελληνική γλώσσα. 

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός από Windows και Mac, υπάρχουν εκδόσεις για Android συσκευές. Τέλος, στις τελευταίες ανεξάρτητες δοκιμές από την εταιρία AV-Test που ειδικεύεται στα Antivirus, έχει λάβει σχεδόν τέλεια βαθμολογία. Δείτε την ανάλυση

Έκδοση: 19.8
Μέγεθος: 228 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Android / Mac
Κατασκευαστής: avast.com
Πηγή: avast.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram