Cars - Δωρεάν Ελληνικό πρόγραμμα για να κρατάμε αρχείο συντήρησης του αυτοκινήτου

 
Δωρεάν πρόγραμμα για τα σερβις του αυτοκινήτου

Το Cars είναι ένα εύκολο πρόγραμμα για Windows που μας βοηθάει να παρακολουθούμε και να καταγράφουμε τη συντήρηση των οχημάτων μας. Τα αρχεία συντήρησης μπορούν να ταξινομηθούν και να φιλτραριστούν με διάφορους τρόπους. Φυσικά, το πρόγραμμα διατίθεται εντελώς δωρεάν. Μπορούμε να γράψουμε ό,τι θέλουμε και να ονομάσουμε όπως θέλουμε τις επισκευές και συντηρήσεις που κάνουμε στο αυτοκίνητό μας και δεν υπάρχουν προεπιλεγμένες ονομασίες. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι μας δίνεται η δυνατότητα να εκτυπώσουμε τις συντηρήσεις για να κρατάμε αρχείο και σε φυσικό χαρτί, αν το επιθυμούμε. 

Η τελευταία έκδοση έρχεται με ένα καλό νέο. Το πρόγραμμα μεταφράστηκε στα ελληνικά και το αρχείο μετάφρασης μπορείς να το κατεβάσεις από το δεύτερο download link που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

Σημαντικό: Για να μπορέσει να δουλέψει το αρχείο μετάφρασης, αφού το κατεβάσουμε στον υπολογιστή, το αποσυμπιέζουμε και αντιγράφουμε τα αρχεία που περιέχει στο φάκελο όπου εγκαταστάθηκε το πρόγραμμα.

Έκδοση: 1.7
Μέγεθος: 1.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: clarktisdale.com
Πηγή: clarktisdale.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal