Σημαντικό Μήνυμα: Όσοι έχετε το ad-blocking ενεργοποιημένο, παρακαλούμε να το απενεργοποιήσετε από τη σελίδα μας. Μόνο έτσι θα μπορέσει να επιβιώσει το site μας!

Μάντεψέ το! Γεωγραφία - Μάθε Γεωγραφία παίζοντας!

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015


Στα χνάρια που χάραξε το καταπληκτικό παιχνίδι για Android συσκευές «Μάντεψέ το! Διάσημοι» (όσοι δεν το κατεβάσατε, πρέπει να το κάνετε τώρα), βλέπουμε ότι Αθανάσιος Μήλιος (προγραμματιστής του παιχνιδιού), βάλθηκε να μας τρελάνει, δημιουργώντας ένα αδελφάκι των διάσημων το «Μάντεψέ το! Γεωγραφία».

Το παιχνίδι αυτό λοιπόν, εκτός του ότι είναι δωρεάν, σας μυεί με παιχνιδιάρικο τρόπο στο κόσμο της Γεωγραφίας (που τόσο μισούσαμε στο Γυμνάσιο), με αποτέλεσμα να την δούμε με "άλλο μάτι" και έτσι να μάθουμε Γεωγραφία παίζοντας! 


Λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο των Διάσημων, δηλαδή προσπαθείτε να μαντέψετε τον γεωγραφικό προορισμό μέσα από πανέμορφες εικόνες Πόλεων, Χωρών, Ηπείρων και Χαρτών, με όσο λιγότερα ανοίγματα κουτιών μπορείτε. Αρχικά οι φωτογραφίες είναι καλυμμένες με τετράγωνα κουτάκια και κάθε φορά που ανοίγετε ένα σας αφαιρούνται πόντοι.

Το «Μάντεψέ το! Γεωγραφία», διαθέτει πάνω από 60 Επίπεδα και μην στεναχωριέστε αν το τελειώσετε γρήγορα. Οι ενημερώσεις θα έρχονται σχεδόν κάθε βδομάδα με νέο υλικό!

Εναλλακτικά, κατεβάστε το παιχνίδι μέσω του QR code:


Έκδοση: 1.1.4
Μέγεθος: 19 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3.3 και άνω
Κατασκευαστής: Μήλιος Αθανάσιος
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

συνδεθείτε μαζί μας

Συνδεθείτε μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να ενημερώνεστε άμεσα για τα καλύτερα δωρεάν καλούδια που σας προσφέρουμε καθημερινά.

κέρνα έναν καφέ...

Αυτή την στιγμή μας διαβάζουν: άτομα

Προτείνουμε...