4 Cloud υπηρεσίες με πάνω από ένα Terabyte (TB) δωρεάν αποθηκευτικό χώρο

Δωρεάν αποθηκευτικός χώρος στο Cloud


Θέλεις να έχεις στα γρήγορα πάνω από ένα TERABYTE δωρεάν online αποθηκευτικό χώρο; Διαλέξαμε τις τέσσερεις πιο αξιόπιστες εταιρίες που το κάνουν αυτό και μάλιστα είναι αυτές που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο και έχουν αναφερθεί σε αυτές τα μεγαλύτερα τεχνολογικά sites. Λοιπόν, μη χρονοτριβούμε και ας πάμε κατευθείαν στο ψητό με τις καλύτερες προτάσεις Cloud υπηρεσιών:


To Google Drive είναι η cloud υπηρεσία της Google που με την εγγραφή μας έχουμε αμέσως 15 GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο. Αν έχουμε ήδη ένα gmail ή είμαστε εγγεγραμμένοι σε οποιαδήποτε υπηρεσία της google, μπορούμε να κάνουμε χρήση του αποθηκευτικού χώρου με τα ίδια στοιχεία.


Mega.nz
Η εταιρία MEGA μάς προσφέρει χωρίς πολλά λόγια 50 GB online αποθηκευτικό χώρο. Φημίζεται για την ασφάλεια των δεδομένων μας με κρυπτογράφηση υψηλής τεχνολογίας. 


MediaFire
Ακόμα μία πολύ καλή και γνωστή εταιρία που προσφέρει 10 GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο. Το καλό με την εταιρία αυτή είναι ότι μπορούμε να αυξήσουμε τον χώρο σχετικά εύκολα και να τον φτάσουμε μέχρι και 50 GB, κάνοντας θελήματα της υπηρεσίας όπως να χρησιμοποιήσουμε την mobile έκδοση, να συνδέσουμε τον λογαριασμό του Facebook και του Twitter, και το σημαντικότερο να προσκαλέσουμε φίλους όπου μπορείς να πάρεις μέχρι και 39 επιπλέον Gigabytess. (1 GB για κάθε φίλο)

Δεν παίζεται αυτή η εταιρία, αφού με το καλημέρα προσφέρει 1024 GB (!) δωρεάν cloud αποθηκευτικό χώρο και ήδη πολλοί είναι αυτοί που πίνουν νερό στο όνομά της. 

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η αποθήκευση σημαντικών αρχείων με τη μέθοδο Cloud storage σε αξιόπιστες εταιρίες, θεωρείται πιο ασφαλής από τον κλασικό τρόπο αποθήκευσης, τοπικά στον υπολογιστή μας.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal