Οι 3 καλύτεροι δωρεάν Android emulators

καλύτεροι emulators για Android παιχνίδια και εφαρμογές σε υπολογιστή

Δεν είναι λίγες οι φορές που θέλουμε να έχουμε μία εφαρμογή στον υπολογιστή μας και αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για Android. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με ένα παιχνίδι. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να θέλουμε να τσεκάρουμε διάφορες εφαρμογές όταν καθόμαστε στον υπολογιστή, χωρίς να χρειάζεται να ανοιγοκλείνουμε το κινητό μας.

Το παραπάνω λύνεται εύκολα με την χρήση ενός emulator. Πρόκειται για προγράμματα που δημιουργούν ένα "εικονικό" κινητό (ή tablet) μέσα στον υπολογιστή μας και έπειτα μας επιτρέπουν να κάνουμε ότι θέλουμε με αυτό. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε εφαρμογές, παιχνίδια και γενικότερα να το χρησιμοποιούμε όπως ένα smartphone.

Παρακάτω θα βρείτε τους 3 καλύτερους Android emulators αυτή την στιγμή, μαζί φυσικά με έναν σύνδεσμο για το αντίστοιχο άρθρο μας.

  • BlueStacks - Ίσως ο πιο γνωστός emulator για το λειτουργικό σύστημα της Google. Δοκιμασμένος, τρέχει σε όλες τις εκδόσεις Windows, ιδανικός για αρχάριους χρήστες.
  • NoxPlayer - O συγκεκριμένος έχει να υπερηφανεύεται πως είναι ο πιο ισχυρός και γρήγορος emulator. Ιδανικός για παιχνίδια και για εφαρμογές, με απλή εγκατάσταση που περιλαμβάνει και Google Play, ενώ τρέχει και σε παλαιότερα μηχανήματα. Ο NoxPlayer διατίθεται σε Windows και Macintosh.
  • LDPlayer - Η απόλυτη λύση για τον mobile gamer. Ένας emulator γεμάτος λειτουργίες που θα τρελάνουν όσους παίζουν παιχνίδια για smartphones, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τρέχει εφαρμογές. Συμβατός με όλα τα γνωστά παιχνίδια, τα οποία θα βρείτε μέσα στο δικό του κατάστημα ή εγκαθιστώντας το Google Play.

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram