BlueStacks - Δωρεάν Emulator για να φέρεις το Android στον υπολογιστή σου


BlueStacks - Δωρεάν Emulator για να φέρεις το Android στον υπολογιστή σου

Τι θα έλεγες να μπορούσες να «τρέξεις» όλα τα παιχνίδια και τις εφαρμογές του Android στον υπολογιστή σου;  Είμαστε αρκετοί αυτοί που μας αρέσει ένα android παιχνίδι αλλά θέλουμε να το παίξουμε στη μεγάλη οθόνη του PC μας. Το BlueStacks είναι εδώ γι' αυτό τον λόγο.

Το BlueStacks είναι ένας δωρεάν και καταπληκτικός Android εξομοιωτής για τον υπολογιστή μας, ο οποίος τρέχει απροβλημάτιστα σε όλες τις εκδόσεις των Windows και Mac και η χρήση του είναι πάρα πολύ εύκολη.
Στο download link που σου δίνω στο τέλος του άρθρου, θα βρεις δύο εκδόσεις του BlueStacks. Την Έκδοση 10 και την 5.
Με το BlueStacks 5 μπορείς να κατεβάσεις και να παίξεις τα αγαπημένα σου android παιχνίδια στον υπολογιστή σου τοπικά, ενώ με το BlueStacks 10, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις Android εφαρμογές στον υπολογιστή σου μέσω της τεχνολογίας Hybrid Cloud, δηλαδή θα τρέχεις τις εφαρμογές και τα παιχνίδια από τον browser σου. 

Αν θέλεις να δοκιμάσεις κι άλλους Android emulators, σου προτείνω να διαβάσεις το άρθρο που γράψαμε και συγκεντρώνουμε 5 δωρεάν Android emulators.

Δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός επιστήμονας για να καταφέρεις να παίξεις ένα παιχνίδι από το BlueStacks στο PC σου. Δοκίμασέ το και δεν θα χάσεις.

Έκδοση: 5 ή 10
Μέγεθος: - 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac
Κατασκευαστής: BlueStacks
Πηγή: bluestacks.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal