Δωρεάν και απεριόριστο ίντερνετ στο κινητό σου! (περιέχει αναλυτικό βίντεο)


Σε πρόσφατο άρθρο παρουσιάσαμε το Psiphon, το οποίο είναι ένα ανοιχτού κώδικα (open source) δωρεάν πρόγραμμα που σαν στόχο έχει την παράκαμψη του φιλτραρίσματος στο διαδίκτυο. Λειτουργεί ως VPN (Virtual Private Network) και έτσι μπορούμε να σερφάρουμε στο διαδίκτυο παρακάπτοντας την IP του παρόχου μας. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν σε Windows συσκευές αλλά και σε smartphones. Εμείς, θα χρησιμοποιήσουμε την έκδοση για android.

Το Psiphon λοιπόν, σε παλιότερη έκδοση (113) και όχι σε αυτή που τρέχει τώρα, μας δίνει την δυνατότητα να ορίσουμε εμείς τον proxy server του παρόχου μας, με αποτέλεσμα να μπορούμε έχουμε απεριόριστη και προπάντων δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να προσέξετε είναι:

  • Να έχετε έκδοση Android 4.0 και άνω για να μην χρειαστεί να κάνετε root την συσκευή σας και
  • η συγκεκριμένη μέθοδος λειτουργεί μόνο σε καρτοκινητά, στα οποία θα πρέπει να έχετε μηδενικό υπόλοιπο σε MB για να μπορέσει να «παίξει» το Psiphon! 
  • Οι εταιρίες που μπορούν να «συνεργαστούν» με το πρόγραμμα είναι η Vodafone και η Cosmote (μαζί με τα παρακλάδια τους)

Λόγω ότι πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι το Psiphon δεν λειτουργεί με την τελευταία έκδοση του Android το Nougat 7.0, υπάρχει ακόμα μία εφαρμογή με την οποία μπορείτε να την λειτουργήσετε για να έχετε δωρεάν ίντερνετ. To HTTP Injector είναι παρόμοια εφαρμογή με το Pshiphon αλλά πιο απαιτητική όσο αναφορά τις ρυθμίσεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε τον οδηγό από το pcsteps.gr για το πως να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές Pshipon και HTTP Injector.

Εφόσον χρησιμοποιήσουμε και ενεργοποιήσουμε το δωρεάν internet, εκτός από το κινητό, μπορούμε να δώσουμε δωρεάν πρόσβαση και σε κάποιο Desktop ή Laptop, αφού πρώτα ενεργοποιήσουμε από τις ρυθμίσεις του κινητού μας το μοίρασμα του ίντερνετ με την μέθοδο του hotspot.

Τελευταία, προστέθηκε και αναλυτικό βίντεο από το Pcsteps. Παρακολουθήστε το εδώ:


Προσωπικά, το χρησιμοποίησα με καρτοκινητή της Cosmote και δούλεψε απροβλημάτιστα! Στο download link που σας δίνουμε, θα κατεβάσετε την εφαρμογή (.apk) όχι από το google store, διότι εκεί υπάρχει η πιο πρόσφατη έκδοση. Σας ευχόμαστε καλό και δωρεάν σερφάρισμα!

Έκδοση: 113
Μέγεθος: 3.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Psiphon Inc.
Πηγή: https://psiphon.ca/
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: