«Αντικαπνιστικός Μετρητής» - Θα αντέξεις χωρίς τσιγάρο;

Δωρεάν πρόγραμμα για να κόψεις το τσιγάρο


Το κάπνισμα είναι μια πραγματικά επιβλαβής συνήθεια που προκαλεί πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας. Εκτός του άλλου, είναι μια συνήθεια που «βάζει χέρι» και στην τσέπη μας. Δυστυχώς, είναι πολύ δύσκολο να κόψουμε το κάπνισμα λόγω της ισχυρής εξάρτησης από τη νικοτίνη. Ο Έλληνας προγραμματιστής του Quit Counter, προσφέρει αυτό το πρόγραμμα εντελώς δωρεάν για να σε βοηθήσει στη διακοπή του καπνίσματος.
Είναι ένα μικρό λογισμικό που δεν καταναλώνει πολλούς πόρους από τον υπολογιστή, διαθέτει εύχρηστο και εύκολο μενού που μπορεί πραγματικά να βελτιώσει τα κίνητρά μας.

Για να το χρησιμοποιήσουμε, θα πρέπει αρχικά να δημιουργήσουμε έναν νέο χρήστη. Παρεμπιπτόντως, μας επιτρέπεται να φτιάξουμε παραπάνω από έναν λογαριασμό χρήστη. Θα πρέπει να εισάγουμε το όνομά μας, την ημερομηνία που αποφασίσαμε να σταματήσουμε το κάπνισμα, την ποσότητα τσιγάρων που καπνίζαμε ανά ημέρα και την τιμή ενός πακέτου.
Το Quit Counter χρειάζεται όλες αυτές τις πληροφορίες για να μας παρέχει στατιστικά στοιχεία σχετικά με το χρονικό διάστημα που έχουμε απαλλαγεί από τη νικοτίνη, τα χρήματα που αποταμιεύσαμε και τις ημέρες ζωής που κερδίσαμε. Επίσης, και πολύ σημαντικό, το πρόγραμμα μάς επιβραβεύει όταν φτάσουμε κάποιους στόχους, όπως ένα μήνα διακοπής, εκατό ευρώ που εξοικονομήθηκαν και άλλα τέτοια.

Επιπλέον, έχουμε βρει άλλες δύο παρόμοιες εφαρμογές για Android συσκευές: Τσιγαρομετρητής και το Smoking Counter & Stats όπου μπορούμε να τα κατεβάσουμε ελεύθερα.

Έκδοση: 1.2
Μέγεθος: 3.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Xarka Software
Πηγή: xarka.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal