Thompson default key finder - Βρείτε τον εργοστασιακό κωδικό του Thomson και Speedtouch ρούτερ σας!


Πρίν ποστάρω αυτό το άρθρο, είχα ένα δίλημμα αν θα έπρεπε να το δημοσιεύσω ή όχι. Είναι παράνομα τέτοια προγράμματα; Πολλοί θα βιαστούν και θα πουν, φυσικά και είναι! Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω γιαυτό. Υπάρχει κόσμος που αγνοεί την ύπαρξη του να μπορείς να αλλάξεις τον εργοστασιακό κωδικό του ρούτερ σου, ή το ξέρουν και δεν γνωρίζουν πως να το κάνουν, άλλοι πάλι το ξέρουν αλλά βαριούνται να τον αλλάξουν.

Το προγραμματάκι που σας παρουσιάζουμε βρίσκει τον εργοστασιακό wep/wpa κωδικό του Thomson και Speedtouch ρούτερ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε τον εργοστασιακό κωδικό από τα προαναφερθέντα ρούτερ, είτε γιατί χάσατε τον δικό σας, είτε επειδή ο αφελής γείτονάς σας έχει αφήσει το ρούτερ με τον ''μανίσιο'' κωδικό.

Ακριβώς γιαυτό αποφάσισα να δημοσιεύσω αυτό το πρόγραμμα. Για να αφυπνίσω τους γείτονες που αγνοούν την ύπαρξη τέτοιων προγραμμάτων, και να προβούν στην αλλαγή του κωδικού τους. Μπορεί να σκέφτεστε και να λέτε: τι μας λέει ο άνθρωπος ρε παιδιά, αλλά πιστέψτε με......είναι πολύ ποιο ορθό να γνωρίζουν όλοι την ύπαρξη τέτοιων προγραμμάτων, ώστε να προβούν στις κατάλληλες ενέργειες!

Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση. Περιμένω τα σχόλιά σας!
 
Έκδοση: -
Μέγεθος: 128 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Λευτέρης Ελευθεριάδης
Πηγή: kaisersblog.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
 Download   
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.